Mi akadályozhatja meg az asztrál utazásom?
Kapu őrződ is lehet az. Mindenkinek van egy. Valószínű H valami oka van H nem enged.
A léleknek több része van. Szét lehet választani S utánna újra össze állítani stb.
Én sokszor kilépek a testéből S asztrál utazók. Nekem nincs lexikális tudásom csak tapasztalataim.
Lehet H kevesebb a bioelektromosságod ahhoz h ausztrál utazási után jól visszakerülj. Lehet H jól sikerülne az utad, de a visszaút tán nem annyira.
Pihenj S lazíts is, regenerálódj.
Tán azért akadályoz valami mert túlságosan akarod. Tán nem érzed H kevesebb hozzá az energiád v nem gondolkodsz el azon H kell a regenerálodás is stb.
Én legalábbis erre tippeltek.
Kedves Utolsó!
Az egyetlen értelmes tanács egy ilyen témában ez lehet: hagyj fel vele. Még ha ki is tudsz lépni, akkor sem ad annyit, ami a kockázatot megéri. Sajna hiába magyaráznák el hogyan kell ezt kivitelezni (nyilván aki ért hozzá azt tudja, hogy ilyen felületen teljesen fölöslegesen magyaráz, illetve éreznie kell, hogy mekkora veszélybe sodorja a nem megfelelően felkészült gyakorlót).
Ezért a 3. válaszoló válaszát inkább veszélyesnek kell minősiteni, a válaszolót pedig felelőtlennek. A kérdező ebből a magyarázatból nem fogja tudni kivitelezni a gyakorlatot.
Kedves Kérdező!
Hagyj fel a próbálkozással és másképp keresd az utat.:)
Előzőnek:
És mi van a spontán kilépésekkel? Akkor az is veszélyes?
De hát nem mindegy, hogy spontán vagy szándékosan történik? A végeredmény ugyan az nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!