Spirituális fejlődésben akadályozhat vagy segíthet szorongásgátlók, antidepresszánsok szedése, és pszichiátriai kezelés?
A szorongásgátlók, antidepresszánsok a spirituális fejlődés helyett vannak. Afféle pótlékok, amihez nem kell erőfeszítés, csak fizetni és persze elviselni a hosszú távon jelentkező mellékhatásokat. A dobozban lévő betegtájékoztatóban olvashatóak, szóval nem titok.
Ha a fentebb felsorolt szerzők és videóik nem segítettek a lelki békéd megtalálásában, nem gondoltál arra, hogy nem arrafelé van a megoldás ?
A múlt héten a könyvcsereberélő polcon találtam egy szuper könyvet, ami pont erről szól. A címlap és a cím nem volt vonzó, sőt inkább taszító. De mivel kíváncsi ember vagyok, beleolvastam és utána rájöttem, ez a legjobb ilyen magyar nyelvű könyv, amit ebben az évezredben találtam. A könyv címe: Jobb emberré lenni.
Egy lelkipásztor azt mondta, hogy vizsgált tény, hogy a pszichiátrián kezelt betegek 85%-nak csak arra lenne szüksége, hogy valaki levegye a terhet a vállukról, hogy imádkozzanak és elfogadják Istent és Jézust, mint Megvaltót.
Persze ez nem Tollé és Mooji, de ha spirituális úton kutakodsz ez is lehet megoldás.
Tudom milyen borzasztó az állandó nyugtalanság és békétlenség.
Az antidepik csak az agyhormonok pl szerotonin szintjét normalizálják. Sem több, sem kevesebb !
Nem kell minden hülyeséget belelátni. Ugyanolyan ember vagy velük is.
Igen mivel a az ilyen szerek éppen hogy visszafojtják azt aminek elő kéne jönnie.
De mivel kevés olyan mester van aki komolyabb folyamatokat kézben tud tartani, erősen mérlegelned az orvosi kezelést, ami persze nagyon káros, pláne hogy gyógyszeres.
"Egy lelkipásztor azt mondta, hogy vizsgált tény, hogy a pszichiátrián kezelt betegek 85%-nak csak arra lenne szüksége, hogy valaki levegye a terhet a vállukról, hogy imádkozzanak és elfogadják Istent és Jézust, mint Megvaltót."
Belinkelné valaki e cikk/tanulmány/miegyéb forrását?
Es amik legfontosabbak zokat is olvasod?
Bhagavad Gita (Vekerdi Jozsef)
Tao the King (Tökei Ferenc)
4 Evangelium - Mate, Mark, Lukacs, Janos (Karoli Gaspar)
es gyakorlatba, eletedbe megprobaltad beepiteni minel tobbet belole?
konnyen beleveszhetsz a szerekkelnaz anyagi szenvedesbe, igy valojaban nem valtozna semmi
Senki sem veheti le a terhet a válláról csakis ő maga teheti le illetve oldhatja fel a problémáit
ez vallástól független
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!