A Reiki kezelés nem ingyen van?
Nem szabad pénzt kérni???
Erről én sem hallottam.
Ezt ütöttem be a Googléba:reiki kezelés ára
Kiadott egy csomó fizetős reiki kezelést.
előző: sajnos nincs más lehetőség: ingyen, háláért, kegyelemből
(megjegyzem: a régiek még tudhattak itt egy összefüggésről: kharis(gör) gratis(lat)
a szó egyszerre jelentette: kegyelem, hála, ingyenesség)
"Mivel az emberi természet olyan, hogy nemigazán becsüli azt, amit ingyen kap" -tegyíük hozzá, a megromlott emberi természet. Ami már nem akar a kegyelemről és a hálaadásról tudni. Meg akarja vásárolni a boldogságot.
-anna
Amikor valaki gyogyitassal foglalkozik, akkor ott mar biztositani kell egy helyiseget min., ahol tudja fogadni a szemelyeket pl.
Tehat biztositja a helyiseget /berendezes, villany/ aztan fogadja az embereket es foglalkozik Veluk, tehat kezeli Oket, ez a munkaja.
Miert nem normalis az, amikor ezert a szolgaltatasert penzt ker?
Köszönöm a válaszokat!
Közben én is rákerestem, szinte mindenhol ott van, hogy mennyi egy-egy kezelés. Sőt, találtam egy olyat is, hogy
"Usui számtalan embert gyógyított meg teljesen ingyen. Azonban hamar rájött, hogy az emberek nem értékelik a számukra tett szívességet, továbbra is folytatják helytelen életmódjukat, s így a betegséget sem kerülik el. Usui megértette, hogy csupán azt becsülik meg, amiért meg kell fizetniük."
Én valamiért akkor is úgy emlékszem, hogy amikor én kaptam a Reiki I-II beavatást még úgy 10 éve (amit egyébként nem igazán használtam, valahogy nem éreztem, amit kellene), akkor elhangzott, hogy a tanfolyam pénzbe kerül, de a kezelésért nem szabad pénzt kérni. Elfogadni lehet, de elkérni nem. Aztán lehet, hogy csak álmodtam az egészet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!