Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Reiki kezelés nem ingyen van?

A Reiki kezelés nem ingyen van?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben nem először olvasom weboldalakon, hogy a kezelés x forintba kerül. Én még úgy emlékszem, hogy a beavatás, a tanfolyam kerül pénzbe, a kezelésért nem szabad pénzt kérni. Rosszul emlékeznék??
2011. márc. 11. 02:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ti is dolgoznátok ingyen?
2011. márc. 11. 11:00
 12/21 anonim ***** válasza:
7,37-es vagyok! Ha valóban II-es vagy, akkor elkezdhetsz gyakorolni "saját magadon"! Akár az I-esen tanultakkal, akár a II-esen szerzett ismeretekkel. Nagyon meglehet, hogy a II-essel a testeden érezni fogod, hogy működik annak ellenére, hogy a tenyereden nem. Egyébként pedig ha régen csináltad, szorgalmas gyakorlással ismét aktivizálni lehet a készséget. Másrészt, ha a tudatodban az van, hogy neked nem működik, akkor azt várod el, hogy neked ne működjön, és azt is kapod! Miért ne működne? Működik az! Gyakorolj!!
2011. márc. 11. 18:26
 13/21 A kérdező kommentje:

Sosem használtam. Nem tudom miért.

Olyan "hiszem, ha látom" típus voltam, és hát, nem láttam semmit sem... Mostanában kezdek "látom ha hiszem"-re váltani :)

Majd igyekszem :)

2011. márc. 11. 19:04
 14/21 anonim ***** válasza:
7,37-es vagyok ismét! A II-es birtokában sikerült a pozitív gondolkodásra váltanom (saját magamnak azt pakolok be, amit akarok). Másrészt gondolom te is tanultad, hogy egyedül a vese hajlandó átadni másik szervnek energiát. Tehát ha elkezded "kezelni" a saját vesédet, az sosem mondja azt, hogy "elég", így már csak gyakorlás kérdése az egész. Mindent bele, menni fog!
2011. márc. 11. 19:27
 15/21 Daltson válasza:
76%
A tradicionális Reiki-n a beavatást követően mindenkinek elmondják, hogy pénzt nem lehet kérni,sem kiírni a kezelés árát stb. Abban az esetben, ha a kezelt személy ad (pénzt)akkor el lehet fogadni. De csak annyit amivel nem "húzzuk" le a kezelt személyt. Ez úgy van elfogadva reiki-s kezelők körében, hogy 2-3 ezer forint. Természetesen mindig elhangzik, hogy mi van ingyen manapság? Aki valóban gyógyítani vagyis kezelni akar és lelkiismeretes, az sohasem fog pénzt kérni, annak mindig lesz annyi pénze, amennyire szüksége van. Aki meg csak meggazdagodni szeretne, az mindenkitől pénzt kér a kezelésekért. Én azt hiszem az pénzéhes kezelők nem biztos, hogy a tradicionális Reiki-t követik. Valamiféle gyorstalpalón szerzett oklevél mellé bújva kezelnek embereket. Én azt tanácsolom mindenkinek, aki Reiki kezelést ki szeretné próbálni az nézzen körül, mert vannak (ha kevesen is) olyan Reiki kezelők akik nem fogadnak el pénzt és valójában ebben az esetben sikeresebb a kezelés kimenetele, mert a pénz negatív energiája nem szennyezi be a kezelés tisztaságát ! Minden komolynak számító Reiki kezelést adó embernek van egy főállása, amivel keresi a kenyerét és a Reiki-t ingyenesen adja, mert tudja hogy ez így helyes ! De amíg el lehet hitetni emberekkel, hogy minden pénzbe kerül, addig lesznek olyanok is akik meggazdagodnak. Mert van ami nem kerül pénzbe...csak gondolkozz el ezen !
2011. jún. 26. 21:51
 16/21 A kérdező kommentje:

"A tradicionális Reiki-n a beavatást követően mindenkinek elmondják, hogy pénzt nem lehet kérni,sem kiírni a kezelés árát stb."

Én is erre emlékszem, ezért furcsállottam ezeket a kiírásokat, hogy mennyibe kerül a kezelés.

Köszönöm a válaszod!

2011. jún. 26. 23:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is ingyen kezelek, olvastam én is a neten sokhelyen hogy pénzt fizetséget kérnek a reiki kezelésekért, nekem ez lelkiismereti kérdés, ugyhogy én nem kérek érte pénzt,

igy nyugodtan is alszom, és az apeh sem macerál/hat, mert nincs miért!

2011. okt. 30. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Valamit adok- valamit kapok.... Ki mit kap, ki mit kér. Nekünk így mondták: Egy ismerőstől nem illik elkérni pénzösszeget de egy idegentől egy masszás árának megfelelő összeget el lehet kérni. Kinek szíve ügye.
2011. nov. 1. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:

a tradicionális reiki kezeléssek áraival kapcsolatban, kiváncsiságból én is benéztem a google-ba van 5000 forint, máshol 2500 forintot kérnek el egy 1,5 órás kezelésért,

az egyik miért ötezer, a másik miért kér 2500-at? miért nem egységes????

honnan hogyan tudom kiszürni pl. hogy az ötezres, vagy a 2500-as reiki kezelés hatásosabb a részemre?

2012. márc. 31. 15:17
 20/21 A kérdező kommentje:
Most már határozottan úgy emlékszem, hogy én mikor tanultam, úgy tanultam, kezelésért nem kérünk pénzt.
2012. ápr. 1. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!