Álmomban halottam egy hangot, mi lehet ez?
Még mikor gyerek voltam álmomban egy vastag hang szólt hozzám, azt mondta *nem tudsz írni és olvasni* felébredtem és elkezdtem sírni. (nem tudom azt a hangot egy démonéhoz tudnám hasonlítani..) és azóta azt a kényszert éreztem évekig hogy ne tudják a szüleim hogy tudok írni és olvasni, lassan olvastam és betűzve, az írásra már nem emlékszem milyen volt de biztos nem valami jó.
És persze azóta már kinőtem! :) de akkor se értem ha erre vissza gondolok..
Elsőre az jutott eszembe, hogy ez egy átok lenne.
De ha jól értem tudtál írni és olvasni csak próbáltad eltitkolni a szüleid elöl, akkor pedig nem az lehetet.
A gyerekek híresek arról, hogy a fantáziájuk által kitalálnak, és emiatt "látnak" vagy "hallanak" olyan dolgokat, amit nincsenek is ott, emiatt félnek mind a szörnyektől is az ágy alatt, vagy a szekrényben. Nem tudják még elkülönlíteni hogy mi az igazi és mi nem az. Ráadásul álmodban hallottad, én álmomban egyszer hátraszaltóztam, meg megijedtem egy sikító macskától.
Nem érdemes minden gondolatunkat démonoknak tulajdonítani, mert a végén még azt tettetjük a szüleink előtt hogy nem tudunk írni meg olvasni éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!