Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Éjszakai mindig felkelek, már...

Éjszakai mindig felkelek, már annyira unom.. Miért?

Figyelt kérdés
Már elég régóta van ez kb 1 éve lassan, és nehezen tudok vissza aludni a gondolatoktol.. Jó lenne már egy nap mikor nem fáradtan kelek fel

2020. dec. 14. 02:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az aktív vesék jele lehet a reggelre bedagadt szemhéj?
2020. dec. 14. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
46%
Jaj, legalább az alvászavart ne születési időből akarjátok már kiszámolni! Figyelj oda arra, hogy mit csinálsz az elalvás előtti órákban. Ne egyél sokat, és könnyű ételeket válassz. A legjobb az lenne, ha olyankor már nem mobiloznál, tévét se nagyon néznél, persze ezt az emberek 99%-a nem tudná megtenni. Halk zene, olvasás segít lelassulni, esetleg este vacsora után egy rövid séta a levegőn.
2020. dec. 14. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Én is ma rosszat álmodtam. Kicsit éhesen feküdtem le és evés helyett vitamint vettem be...meg talán az is játszott benne, hogy olvastam ezt a kérdést...

Na szóval egyetemen kellett valami mindent eldöntő zh-t írni és úgy éreztem, hogy nem tudok semmit, le vagyok lassulva és már az elején elbuktam, hogy a nevemet sem bírtam leírni tollal, mert olvashatatlan lett a tinta és már elment vele háromnegyed órám a próbálkozással...Nem ismertem fel semmit...

Aztán volt egy másik is, amire nem emlékszem. A harmadikat nem írom le, de a végén ültem a kádban és a fenekemből kimászott valami nagy zöld kígyó vagy gyík, ami 10 m hosszú lett. És csodálkoztam, hogy ez bennem volt és megkönnyebbültem, hogy már nincs. Csak akkor szólt a telefonom...Az egyik álmomban nem is én voltam én és valami zene iskolába akartam lépni, ahová éppen hogy csak felvettek, de ott legyőztem az ellenfelemet valami előadásban.

És most jutott eszembe, múltkor is álmodtam valami rosszat. Ott a végén örültem, hogy egy másik világba sikerült menekülni, de nem tudtam, hogy meddig biztonságos és rossz volt, hogy a többiek elvesztek. Ott már ment le a nap és sok volt az idegesítő poloska. A végén pedig fehér ruhás szakálás hippik a nevemen szólítottak, hogy kérek-e cigit. És kettős érzésem volt a fa és kerítés tövében, hogy most ennyire szeretnek, vagy valami készül...

Jó tudom, senkit nem érdekelt, de azért leírtam :D

2020. dec. 14. 10:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönjük Jézus az előadást!

És köszönöm a tanácsokat. :)

2020. dec. 14. 10:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Zeneiskolába én is voltam már álmomba tubázni kellett és nem jött ki semmilyen hang pedig nagyon próbáltam fújni és elkezdtek kiröhögni.
2020. dec. 14. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Dóógozni! Az megoldás mindenre mi?

Hát én pont akkor nem tudtam aludni, mikor agyon voltam hajtva a melótól. Fájt mindenem, tiszta stressz voltam és hiába voltam hulla fáradt, csak forgolodtam. Azóta már hosszú ideje nyugodtabb lett az életem, de mégsem tudtam többet úgy aludni, mint azelőtt. Szóval nekem a munka betett!

Frontok, megzavart cirkadián ritmus, helytelen napirend is okozhatják és igen, lefekvés előtt már ne igyál.

2020. dec. 14. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Gyere a tanyára, itt jó friss levegőben elfáradsz a melóban, aztán tudsz aludni.
2020. dec. 14. 11:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Felénk is jó friss a levegő, hegy alatt lakunk. Ha elfaradok se alszok rendesen.

Mindig 03:00, vagy utana egy fél órával felkelek es egyszerűen nincs álom a szememben. Zavaró! 😵 Nem tudom mitől lehet.

2020. dec. 14. 11:47
 19/19 anonim ***** válasza:
76%
Én is 3 kőrül kelek aztán csak kínlódok meg pörög az agy minden féléről.
2020. dec. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!