Mi a véleményetek a földön több helyen elhelyezett fémoszlopokról?
Figyelt kérdés
Ne írjon aki komolytalan választ írna, köszi.
Engem érdekel.
2020. dec. 8. 21:22
1/10 anonim válasza:
ezotéria témakörben ne reménykedj komoly válaszokban.
a kérdésedhez pedig szerintem nincs köze a földönkívülieknek ha te erre a fémoszlopokra gondolsz.nem vagyok otthon ebben ezért feltételezem hogy valami ismeretlen ember rakoskadja ki ezeket mint volt egy ismeretlen szobrász asszem aki mindenhova különféle szoborocskákat helyezett el. Persze nem sokáig maeadt ismeretlen. De ez csak egy elmélet. :)
2/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valamiféle szociális kísérlet, amely során az emberek reakcióját tanulmányozzák egy esetleges idegenlényekkel való kapcsolatfelvétel szimulálásával...ki tudja. 2020-ban már semmin nem lepődik meg az ember.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem földönkívüliekre gondolok én se. De mégis mi lehet. Már megmondhatnák.
2020. dec. 8. 21:43
4/10 anonim válasza:
Ha logikusan nézzük és egy pici remény van hogy ez a földönkívüliek műve akkor tegyük fel a kérdéstm, hogy mi célja lehet,hogy ezt teszik? Van értelme? Ha nem földönkívüliek akkor ember alkotta? Meg akarják viccelni a társadalmat, hogy na biztos lesz olyan aki ufókra esküszik?
5/10 anonim válasza:
Igen, az elmúlt két hétben ez a 30. kérdés ezzel kapcsolatban.
Még kérdezd meg 10x.
6/10 Grimfox válasza:
Emlékszel a rémbohóc mizériára? Valaki elkezdte, és követték a példáját. Valaki, valamilyen céllal készített egy ilyen fémtárgyat. Akik látták a körülötte keltett hírverést, azok különböző célból utánozták. Van, akit a tömeg reakciója szórakoztat, van aki csak feltűnősködni akar, és biztos vannak olyanok, akik az eredeti projekt célját is ismerik. Eddig csak négy oszlop került elő, ebből az egyik egyértelműen kilóg. A romániai oszlop egy durván hegesztett fémtárgy volt, nem az a fényes, sima felszínű, tükröződő tárgy, mint a másik három. Ennek a célja egyértelműen csak feltűnősködés volt, a többi célja kérdésesebb.
7/10 anonim válasza:
Az elöttünk állo öntöttvas lámpaoszlop szerintem jol néz ki! Hangulata van!
9/10 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=j-pKKM6CXr0
tessék a megfejstés :D...
10/10 anonim válasza:
Tegnap este volt mindegyikben hogy az elsőt egy művész csinálta, és egyfajta figyelemfelkeltésnek rakta ki hogy az emberek foglalkozzanak az idegen ufo témával, nyitottabbak legyenek erre az egész gondolkodásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!