Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valóban magától mozog az...

Valóban magától mozog az inga? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Anyukám foglalkozik ilyenekkel (bár az ingázásban elég új) és bejött az előbb, az ágyam fölé tartott egy cérnára fűzött gyűrűt. a gyűrű elég gyorsan mozgott egy kis idő után jobbra balra és anya azt mondta, azt jelzi, hogy jó helyen van az ágyam. megfogtam énis és éreztem, hogy remeg a kezem, de nem tudom, attól mozgott-e nekem is egy kicsit. Aztán felém tartotta és nagyon gyorsan mozgott felettem a gyűrű, anya erre azt mondta, hogy nagyon ideges vagyok meg görcsös és rossz állapotban vagyok. Igaz ez?
2010. aug. 12. 00:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Igaz.
2010. aug. 12. 00:58
 2/6 A kérdező kommentje:
de miből tudta, hogy azt jelzi, hogy rosszul vagyok? meg hogy az ágy jó helyen van?
2010. aug. 12. 00:58
 3/6 BeerHunter válasza:

Most felemeltem a mobilomat a nyakbaakasztójánál fogva, és ha azt akartam, hogy lengjen, lengett, pedig a kezem láthatóan nem mozgott. Ha simán lógni akartam látni, akkor nem mozgattam tudat alatt.

Én nem igazán hiszek az ilyenekben. De itt van 2 komoly videó:

http://www.youtube.com/watch?v=_iS-P0K3D0g&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pZ7KsxftfJA&feature=related

2010. aug. 12. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ismerek egy természetgyógyászt, aki ingát használ, amikor természetfeletti képességével "átnéz" engem.

Több rákos beteget is teljesen meggyógyított már.

2010. aug. 12. 01:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmi sem mozog magától. Az inga azért mozog, mert a kezeddel mozgatod.

Az ingázás az önbecsapás egyik módszere. Segítségével az ember a saját gondolatait kivetítheti, egy tárgynak tulajdoníthatja. "Ez nem az én gondolatom, az ötlet az ingáé volt".

2010. aug. 12. 01:27
 6/6 anonim ***** válasza:

próbáld meg fix pontra akasztani (kilincs, polc asztali lámpa stb.) ha így is mozog akkor igen, ha nem akkor nem.

Akik ide irkálnak tényleg nem gondolkodnak egy kicsit logikusan? ma este ez már a 4. ilyen kérdés amit megválaszolok :)

2010. aug. 13. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!