Mit gondoltok erről? Mi történhetett?
Ma délután már egyedül voltam, illetve a macskámmal. Én neteztem, jo kedvem volt, nyugodt voltam, egyszer csak csattanást v puffanást, szóval nagy zajt hallottam. Kinéztem. Nos a zaj az elöszobából jött, de két csukott ajtón át is hallottam. A macska már az elöszobára néző ajtónál állt és riadtan meredt az elöszobába,idegesen lengetve a farkát. Ekkor láttam meg, hogy a macska wc-je kb 2 méterrel arrébb volt csúszva és keresztbe forditva a cipőspolc felé, tehát a kijárata a cipöspolchoz volt nyomva. Rossz érzésem lett. Még igy 1-2 órával később is nyugtalanít.
Nos, az eset viccesnek tűnhet, mert ugye egy macska wc. ..Csak tudni kell, hogy ez azért ugye kb 2-3 szor akkora mint a macska. Meg is van töltve alommal, igy kb 4 kg a kis sovány macskám meg kb 2-2,5 kg maximum.
Kerestem a logius magyarzatot, ugyhogy probátam etolni az adott távolságra a macska budit, hátha a macska lökte, tolta el, csakhogy még nekem sem vot egyszerű. Nyilván el tudtam tolni a szokásos helyéről oda, ahol találtam, de elég nehezen, mert nem nagyon csúszik a kissé egyeneten linoleumon. És súlyra sem olyan könnyű, hogy egy kis sovány pici macska játékból eltologassa vagy véletlen arrébb lökje.
Másrészt nem szereti az elöszobát, nem szokott ott játszani, főleg nem a wc jével, az is fura, hogy viszonylag messze a szokott helytől, L-alakban volt a macska wc eltolva (fedeles, olyan mint egy nagyobb doboz, tehát nem pici és könnyű).
A cipöspolc also polcán is találtam almos kavicsot kiszórodva egy keveset, pedig az tegnap lett letakaritva, az most került oda. Tehát teljesen úgy néz ki, hogy az almos doboz nagyobb erővel lett oda taszítva erre utal a nagy zaj is, mert hallottam az ütődést és hogy még keresztbe is fordult, ez végképp elgondolkoztató. Történtek itt már fura dolgok, de most ez is... Én tényleg bodog lennék, ha lenne rá racionális magyarázat, nem akarok szellemeket! De vagy tízszer eljtszottam a macska doboz elcsúsztatását és egyszerűen nem tudom ehinni hogy ő tolta így el. Szokott rombolni, törni zuzni, de ez most ugy érzem, itt talán másról lehet szó...És az érzés, mikor ezt megláttam, valami borzongatót éreztem, hogy itt valami gáz van.. Bejárat zárva volt..
Csak úgy kiírtam magamból mert motoszkál bennem a dolog. Persze kíváncsi vagyok, mit gondoltok...
Azt meg hogy ??
Mármint mi történik a valóságban, ha tudatos álomban készítesz egy kardot?
a tudatos álom mondjuk h megfelel az asztrál és más síkok előszinterével.
ha a tudatos álomban alkotsz valamit akkor hatással lehet az asztrálra és más síkokra is. ugyanúgy ahogyan a gondolataiddal alakított dolgok is. transzállapotban vagy akár szimpla ébrenlétben és más agyhullámokkor amikor gondolsz valamire az is hatással lehet. ilyen az elöbb már megemlített védőburok. védő aurának vagy védő meditációnak nevezik. az asztrális lények megsérülnek tőle. ha jól csinálod akkor lehet érezni ahogyan ellökődnek, szinte lepattannak rólad, ha csinálod ezt a meditációt. sok meditáció van. téged és a rejtett képességeidet lehet vele erősíteni és véded magadat.
az asztrálsíkon ha lesz kardom, puskám stb. az is megsérti az asztrálparazitákat, negatív lényeket. megsemmisíteni elvileg akkor lehet ha magamba szívom ezeket. de naná h nem szívok be magamba semmi negatív lényt. az is hatással lehet rám.
az asztrálsíkról mindjárt írok.
az asztrálsík sokszor nagyon világos és nagyon sötét. este iszonyú sötét, nappal nagyon vakítóan világos. ezért van az h a legtöbbször éjjel jön minden lény, akár negatív, akár pozitív stb. vannak nappaliak is, de azok nagyon kevésszer érzékelhetőek.
van h az asztrálsíkon a hangom vibrálós, de van h nem, attól függ h melyik részén, síkján vagyok, amit nem tudtam még összeszedni. dimenziókat nem hiszem h tapasztaltam, bár lehet.
minden ugyanúgy néz ki, ugyanott van. van h más vab stb. más hejekre is mehetek. elvileg ijenkor sztem más lény segít. pl. városban élek s hirtelen az anyámnál, faluban vagyok. volt h én reggel 9- fele voltam transzban, s a faluban akkor jött a kenyeres és hallottam, láttam ahogyan a bátyám mondta anyunak h csokisfánkot vegyen stb. engem nem láttak, s sztem nem érzékeltek. de sztem ha a tesóm uis érzékeny lenne az asztrálra, lehet h érzett volna.
az asztrálon sötét van. de a kézcsakráim jól ki vannak nyitva. ha előre teszem a kezeimet akkor az ujjaim világítanak fehéresen valamennyire.
a puskám is fehér fényt lövelt ki, az a legerősebb.
volt h egy negatív lény is állandóan a szemembe világított fehéresen s ez nem ugyanaz, mint amikor a 3. szem vibrálva villódzik.
tehát negatív lények is képesek fehér fényt csinálni.
az asztrálsíkon tudok fogni. villanyt kapcsolni, ajtót, ablakot nyitni-zárni.
még a tv-met s a laptopomat is be tudtam kapcsolni. a laptopomat még az ezen a világon át is bekapcsolódott.
nagyon fájdalmas. az ujjaim fájnak. a tv-nél még a lábukkaim is. olyan mintha olyasmi mint amikor megráz az áram. napokig tud fájni.
valszeg a szellemek is így érezhetnek, ha képesek ezekre. de ők nekik nem mindíg az éritésekkel mozgatnak, hanem érzelmileg is.
még nem jut eszembe h mit akartam.
tehát a tudatos gondolatok, meditációk és a tudatos álmokban megalkotott dolgok hatással vannak az asztrálsíkra. az asztrálsíkon végre hajtott dolgok az asztrálsíkon következnek be, de a mi közvetlen világunkra is hatással lehet.
meditáció- erősít és véd. (védőaura)
tudatos álomban megalkotott tárgyak az asztrálra vihetők.(kard, puska)
az asztrálon végbe ment dolgok az asztrálon megtörténnek, de még a saját fizikálisabb világunkban is. (tv bekapcsolása, laptop bekapcsolása)
volt h büdös zoknijaimat dobtam át a szomszédba az asztrálsíkon este. reggel mindenki érezte a zokni bűzt vagy 3- szoros erősségben. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!