Mit gondoltok erről? Mi történhetett?
Ma délután már egyedül voltam, illetve a macskámmal. Én neteztem, jo kedvem volt, nyugodt voltam, egyszer csak csattanást v puffanást, szóval nagy zajt hallottam. Kinéztem. Nos a zaj az elöszobából jött, de két csukott ajtón át is hallottam. A macska már az elöszobára néző ajtónál állt és riadtan meredt az elöszobába,idegesen lengetve a farkát. Ekkor láttam meg, hogy a macska wc-je kb 2 méterrel arrébb volt csúszva és keresztbe forditva a cipőspolc felé, tehát a kijárata a cipöspolchoz volt nyomva. Rossz érzésem lett. Még igy 1-2 órával később is nyugtalanít.
Nos, az eset viccesnek tűnhet, mert ugye egy macska wc. ..Csak tudni kell, hogy ez azért ugye kb 2-3 szor akkora mint a macska. Meg is van töltve alommal, igy kb 4 kg a kis sovány macskám meg kb 2-2,5 kg maximum.
Kerestem a logius magyarzatot, ugyhogy probátam etolni az adott távolságra a macska budit, hátha a macska lökte, tolta el, csakhogy még nekem sem vot egyszerű. Nyilván el tudtam tolni a szokásos helyéről oda, ahol találtam, de elég nehezen, mert nem nagyon csúszik a kissé egyeneten linoleumon. És súlyra sem olyan könnyű, hogy egy kis sovány pici macska játékból eltologassa vagy véletlen arrébb lökje.
Másrészt nem szereti az elöszobát, nem szokott ott játszani, főleg nem a wc jével, az is fura, hogy viszonylag messze a szokott helytől, L-alakban volt a macska wc eltolva (fedeles, olyan mint egy nagyobb doboz, tehát nem pici és könnyű).
A cipöspolc also polcán is találtam almos kavicsot kiszórodva egy keveset, pedig az tegnap lett letakaritva, az most került oda. Tehát teljesen úgy néz ki, hogy az almos doboz nagyobb erővel lett oda taszítva erre utal a nagy zaj is, mert hallottam az ütődést és hogy még keresztbe is fordult, ez végképp elgondolkoztató. Történtek itt már fura dolgok, de most ez is... Én tényleg bodog lennék, ha lenne rá racionális magyarázat, nem akarok szellemeket! De vagy tízszer eljtszottam a macska doboz elcsúsztatását és egyszerűen nem tudom ehinni hogy ő tolta így el. Szokott rombolni, törni zuzni, de ez most ugy érzem, itt talán másról lehet szó...És az érzés, mikor ezt megláttam, valami borzongatót éreztem, hogy itt valami gáz van.. Bejárat zárva volt..
Csak úgy kiírtam magamból mert motoszkál bennem a dolog. Persze kíváncsi vagyok, mit gondoltok...
démonokkal is beszélgettem már. ők sem gonoszak s semmi közük a sátánizmushoz. még maga Sátán sem gonosz.
angyallal is beszélgettem már.
Démonok: Sátán, Beliál, Beleth, Bifron, Agaresz, Asztaroth.
Bifron először szörny alakban jön el, s aztán emberin. de ő megvan sértődve h az SCP lényekhez társítsák.
Angyalok: Hahael, Gabriel.
Na Gabriel valamiért fénylő csontvázként jelent meg nekem. mondjuk Haloween volt.
Hmm..ezek a kapu őrzők jelen leetnek álmunkban is? Úgy értem, beleavatkozhatnak álmainkba, hogy pl az álom egy bizonyos pontján megjelennek hogy ott aztán tovább engedjenek menni az álomban vagy visszafordulásra biztassanak?
Mert ilyen megtörtént párszor, hogy álom beli misztikus lény figyelmeztetett, hogy gondoljam meg, tvább megyek-e az álom folyamatában, mert amit megtudok, örökre megváltoztat mindent. Na szóval, az ilyen lények azok a kapu őrzők? Ezek nem voltak se jók, se rosszak, inkább csak mint valai felügyelők, irányítók, bölcsek.
hmm. akkor incibus. a kapuőrzők nemtelenek. nincsenek testi vágyaik.
megpróbálok kikeresni erről valamit.
az én kapuőrzőm nevét nem tudom. félelmetes, kutya, cápa és elien teste van s nincsenek szemei. emberi alakban vannak szemei és nagyon szép.
szörnyalakban négykézláb és még kétlábon is jár, de csak telepatikusan hallom őt, míg emberin kicsit fura mozgású, de normálisan beszél.
igen.
első alkalomkor amikor láttam a szörny alakját akkor azt álmodtam h beszéltem az osztálytársaimnak arról h mit láttam (rég nem járok suliba)
szóval akkor tudtam h nem ártó, mert elmondhattam h mit láttam. amúgy éjjellátó kamerával is felvettem egyszer h vörösen világít a szobám, s nem lett semmi rosz dolog.
én szeretem a verekedős játékokat. volt h verekednem kellett, de inkább leugrottam stb. ekkor mindíg megmenekültem h csúszdán csúsztam v szárnyaim lettek. pedig meg akartam halni. akkor sok szellem zaklatott s valóban öngyolkos is akartam lenni stb.
itt van az az oldal amin jól le van írva a kapuőrző. legalábis némi infó.
az oldalon érdemes még olvasgatni.
és még ez is jól jöhet:
itt is hasznos dolgok vannak.
én a védőaurát alkalmazom:
fehér fény körülöttem amit beszívok, aztán kilélegezve védőburkot alkot körülöttem ez a fehér fény.
energia növelés:
ugyanúgy fehérfény belégzés, kilégzésnél a testem közepén kicsi fehér gömb,majd belégzésnél nagy fehér gömb. ez erősít s elnyomja a lezsibbadást, ha alvásparalízisnél lezsibbadsz. ezt a zsibbadást szellemek, szellemi démonok, dzsinnek stb. művelik.
Amit én álmomban láttam párszor és ilyen válasz út elé állított, az egyik esetben valami különösen szép, színes madár volt, nem is tudom milyen madárhoz hasonlítani, kb mint a paradicsommadár, csak más,színekben, emberi értelemmel a teintetében és telepatikusan szólt hozzám.
A másik esetben a víz mélyén állitott meg valami kb sellö szerű, szintén színes lény, hasonlóan bölcseséget sugárzott, igen, talán nemtelennek mondhatnám ezeket. Tovább engedtek ugyan, de a figyelmeztetés azért érdekes, főleg hogy ilyen különös lényktől jött. Egyikkel egy einkarnációsnak tűnő álomban, másikal egy nagyon fontos kapcsolatommal való álmomban találkoztam.
szívesen.
gondolkozz el azon h ezek a lények téged hogyan látnak, s hogy te saját magadat hogyan látnád külső szemlélőként.
pl.: volt akinek felemelkedett a kundalini ereje és hiába írtam neki, csakazért is imátkozott és hisztériázott. amint ő maga olvasott a kundaliniről beismerte h egy hisztérika volt.
sokan a sok dúrva dolgok miatt rossz embernek érzik magukat (valóban olyan gonosz lennék h ezeket megérdemlem)
sajnos sokan úgy írnak mintha csak szép és jó dolgok történtek volna velük. pedig sok rossz dolog is van.
sokszor túl sok ez egy embernek.
sokszor elfeledi az ember h azért voltak jó dolgok is az ilyen élményedikkel kapcsolatosan.
ne feledd! ha sok spirituális élményed van, akár jó, akár rossz- te ehy különleges ember vagy, olyan akire felsőbb világi lények is felfigyelnek.
Nem unalmas az életed :)
Jól teszed hogy kiállsz magadért, és elküldöd...Semmiképp ne engedj ilyen próbálkozásoknak, jelenéseknek.
Rengeteg szellemi pozitív lény tud azonnal segíteni, ha bajban vagy, de neked kell kérned. Több embertől tudom, hogy hasonló helyzetben Mihály arkangyalt hívják, Ő érkezik, és a buli véget ér.
Másik javaslat, hogy próbálj rögtön egy fénypáncélt magadra tenni, amikor elkezdődik...leginkább csak azért történik ez, hogy megfélemlítsenek, elvegyék a kedved a spiritualitástól, pszichiáter-->gyógyszer...küld el a p*csába őket! :)
sokszor tanácsolták nekem is Mihályt...de nekem sohasem segített sem ő, sem senki más. még Gabriel sem, pedig egyszer beszélgettem vele.
én a tudatos álmomból viszek át energiákat. tehát a tudatos álmomban készítek kardot, akkor valamelyest a többi síkon is hasonló produkálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!