Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Mi...

Mit gondoltok erről? Mi történhetett?

Figyelt kérdés

Ma délután már egyedül voltam, illetve a macskámmal. Én neteztem, jo kedvem volt, nyugodt voltam, egyszer csak csattanást v puffanást, szóval nagy zajt hallottam. Kinéztem. Nos a zaj az elöszobából jött, de két csukott ajtón át is hallottam. A macska már az elöszobára néző ajtónál állt és riadtan meredt az elöszobába,idegesen lengetve a farkát. Ekkor láttam meg, hogy a macska wc-je kb 2 méterrel arrébb volt csúszva és keresztbe forditva a cipőspolc felé, tehát a kijárata a cipöspolchoz volt nyomva. Rossz érzésem lett. Még igy 1-2 órával később is nyugtalanít.

Nos, az eset viccesnek tűnhet, mert ugye egy macska wc. ..Csak tudni kell, hogy ez azért ugye kb 2-3 szor akkora mint a macska. Meg is van töltve alommal, igy kb 4 kg a kis sovány macskám meg kb 2-2,5 kg maximum.

Kerestem a logius magyarzatot, ugyhogy probátam etolni az adott távolságra a macska budit, hátha a macska lökte, tolta el, csakhogy még nekem sem vot egyszerű. Nyilván el tudtam tolni a szokásos helyéről oda, ahol találtam, de elég nehezen, mert nem nagyon csúszik a kissé egyeneten linoleumon. És súlyra sem olyan könnyű, hogy egy kis sovány pici macska játékból eltologassa vagy véletlen arrébb lökje.

Másrészt nem szereti az elöszobát, nem szokott ott játszani, főleg nem a wc jével, az is fura, hogy viszonylag messze a szokott helytől, L-alakban volt a macska wc eltolva (fedeles, olyan mint egy nagyobb doboz, tehát nem pici és könnyű).

A cipöspolc also polcán is találtam almos kavicsot kiszórodva egy keveset, pedig az tegnap lett letakaritva, az most került oda. Tehát teljesen úgy néz ki, hogy az almos doboz nagyobb erővel lett oda taszítva erre utal a nagy zaj is, mert hallottam az ütődést és hogy még keresztbe is fordult, ez végképp elgondolkoztató. Történtek itt már fura dolgok, de most ez is... Én tényleg bodog lennék, ha lenne rá racionális magyarázat, nem akarok szellemeket! De vagy tízszer eljtszottam a macska doboz elcsúsztatását és egyszerűen nem tudom ehinni hogy ő tolta így el. Szokott rombolni, törni zuzni, de ez most ugy érzem, itt talán másról lehet szó...És az érzés, mikor ezt megláttam, valami borzongatót éreztem, hogy itt valami gáz van.. Bejárat zárva volt..

Csak úgy kiírtam magamból mert motoszkál bennem a dolog. Persze kíváncsi vagyok, mit gondoltok...

2020. dec. 6. 19:00
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

na az már valami h kék fényben volt egy alak.

meglehet h ő a te Kapu őrződ. azaz őriz téged ezen és a többi világokon is.

az enyém vörös fényű. gyönyörű emberi külsőt és még egy borzalmas külsőt is fel tud venni.

2020. dec. 6. 19:52
 12/34 anonim ***** válasza:
de ha valóban sok neked, akkor valóban a teljes letojás a megoldás.
2020. dec. 6. 19:55
 13/34 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban eszemben sem volt keresni őket, félősvoltam akor is, ők kerestek engem. Aztán fiatalabb felnőtt koromban idézgettem, mert kérdésekre kaptam pontos válaszokat (kulcsos könyvvel). De ezzel már vagy 20 éve felhagytam, már rég eszemben sincs felvenni a kapcsolatot ilyesmivel. Imádkozi szoktam alkalmanként, most is nem sokkal az almos eset előtt imádkoztam az adventi gyertyáknál, aztán rá kb10 perc múlva a macska budi elrepült :/
2020. dec. 6. 19:56
 14/34 A kérdező kommentje:
A kék fényben lévő (mellesleg nagyon szép) férfi alak khmmm..nem éppen tisztességes céllal jelent meg, amit megtapasztaltam.
2020. dec. 6. 19:59
 15/34 anonim ***** válasza:

miért mit csinált?

nálam is eleinte rossz dolgok történtek, de mára normálisan elbeszélgetek vele.

olyan, mint új melóhelyen a régi dolgozók nem akarnak befogadni s aztán megbecsülnek. kb.

2020. dec. 6. 20:01
 16/34 anonim ***** válasza:

11 es erről a kapu őrzőről tudsz nekem mesélni?

Mindenkinek van?pontosan mik ők?

2020. dec. 6. 20:02
 17/34 A kérdező kommentje:
Amúgy ez ráadásul nem egy elszigetelt "szellemház" a prérin, ez egy városi társasház, ahol lakom. Körbe véve szomszédokkal. Azt gondolná az emer, a fura dolgok nem ilyen lakásokban történnek, hát sajos de, itt is történek...
2020. dec. 6. 20:04
 18/34 anonim ***** válasza:
ugyan az vagyok. várj mindjárt kiírom a nevemet.
2020. dec. 6. 20:04
 19/34 anonim ***** válasza:

Na Dark Blue Angel a nevem itt.

Kapu őrzők. Mindenkinek van legalább egy. De sok angyal, démon stb is van az emberhez kötve. de leginkább a Kapu őrzővel találkozik az ember a síkokon.

Ő felel a te lelki, testi biztonságodért a határokon. ha pl. kilépsz a testedből stb. spirituális dolgok.

ő az aki jobban megfigyel. ő tud rólad a legtöbbet.

sokszor csak próbák elé állít s megfigyeli h miként reagálsz.

sokszor ő okoz félelmet- mivel van h rosszúl közelíted meg az egész spiritualitást-példa erre a Sátánisták. náluk még több rossz dolgokat követ el, ilyeszteget stb.

ő enged be a többi síkra, ő enged át más lényeket hozzád.

még a rosszakat is. vagy azért h figyelmeztessen- rossz úton jársz, vagy h megfigyeljen, de sokszor a figyelmén kívűl is bekerülhetnek a te síkodra.

ő vigyáz rád legelsőnek.

iszonyú intreligens, tényleg véd. pl.: nem tom h tapasztaltad: nekem volt h egy sötét rácsos burokba bevertem a fejemet. ekkor engem beszéltek ki s halottam. más nyelven beszél, nem e világi, de később már a te nyelveden beszél v te az övén.

2020. dec. 6. 20:11
 20/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom, kik ezek a kapuőrzők.

Ennek a kék fényű alaknak a testi kapcsolat volt a célja, ami elméletileg az incubusokra jellemző. Elég erőszakos jelenség volt.

Testenkivüli élményeim során volt gyakori, hogy ezt a kékes derengést láttam a trgyak és élőlények körül. Ebben az esetben azonban valami más történt nem tudom mi de éber voltam, illetve a fizikai testemben voltam végig, és neisalvásparalizis volt.

2020. dec. 6. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!