Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a negyedik...

Lehetséges, hogy a negyedik dimenzió egy démonokkal és angyalokkal teli világ?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom,hogy léteznek démonok.Manapság szellemeknek nevezik őket,de mivel vallási szempontból elképzelhetetlen,hogy lelkel kóboroljanak Földünkön(mivel mindenkinek meg van a maga helye,gondolok itt a Pokolra és a Mennyországra),ezért én elképzelhetőbbnek tartom,hogy minden rossz,ami körülöttünk történik a démonok miatt van.

Talán ők lennének a negyedik dimenzió?

Ha a sok milliónyi atka a szőnyegünkben a létezésünkről sem tud(pedig nap mint nap rálépünk),mivel nem látnak minket,mert alacsonyabb dimenzióban látnak,akkor miért is ne lehetne lehetséges,hogy a negyedik dimenzió a démonok/angyalok világa?Mi ugyanúgy nem látjuk őket,ahogy az atka sem minket,de mi,emberek mégis itt vagyunk,létezünk.

Tegnap este gondolkodtam el ezen..ti mit gondoltok?

2010. aug. 11. 20:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Rukia-chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! *virtuális pacsi

Már rég le akartam pacsizni Rukia-val :D

2010. aug. 11. 21:07
 12/24 anonim ***** válasza:
Érdekes az elméleted az atkákról ezen már és is sokszor elmélkedtem,hogy a nálunk jóval apróbb élőlények nem tudnak rólunk,pedig létezünk.Én úgy képzelem,hogy angyalok,démonok asztrál utazók és még ki tudja milyen lények járkálnak itt köztünk,csak mi nem érzékeljük őket (legfeljebb ritka esetekben).Nem tudom,ez a 4.dimenzió-e,lehet,csak az asztrál világ.Vagy a kettő ugyanaz?
2010. aug. 11. 21:24
 13/24 anonim ***** válasza:
xD
2010. aug. 11. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem hozzáértőtől kérdezd meg.

Én nem vagyok az,de okoskodni fogok egy picit.

Egybeolvasztod a keresztény hit(hiedelem)világot az valós ezotériával.

Ennek a dolognak több köze van a reinkarnációhoz.

Nincs olyan,hogy pokol.

(Nagy üstben főz az ördög,és a vasvillájával bökdösve a feneked.)

Viszont van olyan,hogy menny.

Isten,isteni fény amiből te és minden született.

Ott élnek az anyalok és arkangyalok és folyamatosan az embert szolgálják. (De csak kérérsre,mivel szabad akaratod van és nem avatkozhatnak bele,ha nem kérded)

Neked is van őrangyalod,mégha nem is tudsz róla. (Ugyan az a szitu)

A haláltól nem védhet meg.

Mind tapasztalni születünk a földbe.

Az örömöt,szeretetet,fájdalmatbánatot,szegényéget,gazdagságot... mindent.

Álltalában sokszor kell újjászületni,hogy megtapaszalj mimindndent.

Mindenki sorsfeladattal születik.

Ha teljesíted(ritka) továbbléphetsz és a "mennybe jutsz".

Ha nem újászületsz. A halál után kilép a lelked tesedből majd reinkarnálódsz. (Nem rögtön,ha van még dolgod a földön,megvárod a szerettedet stb.)

Van akik nem születnek újjá. (Nem akarnak,félnek.)

Szellem : Fizikai test nélkül lévő lélek (ergo. meghalt ember)

Démon : Nem akar belemenni a fénybe.

Mivel energialény,valahonnan kell energiát szeretnie. (Mivel nincs csakrarendszere ezért más energiáján fog élősköni. (Rádtelepszik és szívja az energiádat)

A parazita az áldozatot minden szörnyűségbe irányítja,hogy ne tudja meg,hogy valóban ő egy fénygyermek mint mindannyian emberek)

Tudom,hogy sablonos egyszerű tömör hiányos,de hát én vagyok a VI. osztag kapitánya Ábáráj Rendzsi és csak ennyit tudtam kiolvasni a központi könyvtárból.

2010. aug. 11. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
20.57-es miért is?
2010. aug. 11. 21:46
 16/24 BlackSword ***** válasza:
Kár volt okoskodni, mert a negyedik dimenzió -ahogy már előttem is írta valaki- az az idő... Az 5. pedig a hipertér...
2010. aug. 11. 23:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Én (Tegnap 21:32) lófaszt nem írtam a 4. dimenzióval kapcsolatban még ráutalóan sem. XD

Na de megyek vissza lidérceket vadászni.

2010. aug. 12. 15:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Kenpachi te vagy az?:D
2010. aug. 12. 16:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Grell Sutcliff! :o
2010. aug. 12. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:

negyedik dimenzió az idő.

démonok, angyalok, egyéb lények a dimenziókhoz kapcsolódó síkokon élnek.

Ezt el lehet képzelni úgy, mintha a valóságunk, egy kicsit el lenne csúsztatva ( mint a háromdimenziós képek) és egyszerre lenne itt minden, ember, angyal, démon..

2010. aug. 12. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!