Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » December 21.-étől milyen...

December 21.-étől milyen változásokat élhetünk meg?

Figyelt kérdés
Mindenhonnan azt hallom, hogy december 21.-étől várható forduló pont. Belépünk a vízöntő korszakba. Nektek mi a véleményetek?
2020. dec. 4. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyat, amire tudatszint szerint fel vagy készülve.

A többségnek simán csak hidegebb lesz, mint volt. Néhányuk, aki jobban tájékozott, az a téli napfordulót ünnepli majd. Néhányan hangolódni fognak Jézus szülinaprjára, mások pedig még mélyebb változásokra.

2020. dec. 4. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Már megint december 21-én lesz a világvége? :O
2020. dec. 4. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Azon a napon telítődnek fullra a korházi ágyak. Aki onnantól covidos lesz az csak a Jóistenre számíthat!
2020. dec. 4. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Halgass Kis József Zsolt előadásokat a jútyubon, az informatív.
2020. dec. 4. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Egyre hosszabbak lesznek a nappalok.

Mondjuk ez minden évben így van...

2020. dec. 4. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom de én ezt találtam:

"A Föld erőteljes gyémánt kód letöltéseket fog kapni.

Szélsebességgel közeledünk a decemberi Napforduló együtt állásaihoz december 21-én!

Az első marker a Telihold és Holdfogyatkozás az Ikrek/Nyilasban november 30-án. Erőteljes Isteni feminim kódok segítenek nekünk majd, hogy összhangba kerüljünk a következő pillanattal. December 12-e egy olyan portál, amely több Isteni feminim energiát hoz be, valamint egy teljes Napfogyatkozást és Újholdat a Nyilasban december 14-én! Ez egy olyan pillanat lesz, amikora Nap fény kódokat hozzák be, hogy felkészítsék a földet és az emberiséget a Nagy Együtt állásra december 21-én. December 18-án a Nap együtt áll majd a Galaktikus Központtal a Nyilas 27. fokában és a Föld erőteljes gyémánt kód letöltéseket fog kapni. A Nap és a Nagy Központi Nap összeolvasztja az energiáit annak érdekében, hogy megteremtsék a fehér/arany Napot és az Új Föld „2 Napját”!

A december 21-i Napfordulón a Nap teljesen újra össze hangolásra kerül a Földdel. A Nap lezárja újászületési folyamatát a fehér/arany Galaktikus Nappá és azok, akik készen állnak majd rá, aktiválják a Galaktikus Csakrát, hogy elérjék a teljes 9D-s tudatot. Lesznek globális ceremóniák, melyeket a megújulás ceremóniája után szerveznek, melyet az ausztráliai Uluruban tartanak a bennszülöttek és támogatunk mi mindannyian az egész világon.

2020 azt ígéri, hogy látványos módon zárul le, amint felkészít bennünket egy új társadalomra, egy Új Földre 2021-ben.

Kapcsoljátok be az öveket és indulunk!..."

2020. dec. 4. 13:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

"A Jupiter-Szaturnusz együttállás december 21-én fog bekövetkezni. A két bolygó 0,1 fokon belül közeledik egymáshoz, egy egységes fényes csillaggá egyesülve.

Werner Gruber osztrák fizikus, három bécsi obszervatórium vezetője "betlehemi csillagnak" nevezte a jelenséget.."

1-es jól írja mindenki azt fogja átélni amit a saját tudatszintje visszatükröz,a többség pedig anyagi szemléletű tehát marad az anyagi földön háborúzni...Viszont meglesz a pólusváltással egybekötött dimenzióváltás,továbbá elragadtatást is rebesgetnek tehát nemcsak korszak,de a sűrűségváltás is lezajlik..Attól függ te hol tartasz..

2020. dec. 4. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Marad az anyagi földön

A többi hová megy?

Én biztos maradok,mert nem értek ebből semmit.Csak esz a kíváncsiság.

2020. dec. 4. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
2020. dec. 4. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyre később sötétedik onnantól kezdve.
2020. dec. 4. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!