Minek kell ezeknek ide jönniük?
Nincs jobb örömük az életben.
Én nem hiszek benne, de érdekel és olvasok sokat a témáról. Senkit nem bántok azért, hogy miben hisz, legyen akármilyen butaságnak kinéző dolog. Amíg nem árt vele senkinek, addig szerintem oké.
Nekem pedig az ilyen kérdésekből van már elegem. Ahol azt kérdezik, hogy mi bajuk a kritizálóknak. Mi értelme van?
Ha valakinek annyi esze van, hogy egy fontos kérdést itt tesz fel, az viselje el a negatív hozzászólásokat is.
ma 19:49
Szerintem igenis, hogy van annak jelentősége, hogy mi az a hosszú csík.
Minden embernek a tenyerén van szívvonal, fejvonal, életvonal.
A szívvonal a megérzésekre vonatkozik, tehát arra, hogy a döntéseidben mennyire használod azt, amit a szíved súg.
A fejvonal arra vonatkozik, hogy a döntéseidben mennyire használod az eszedet.
Az életvonal az eddigi életedet, és az életed szakaszát jelöli.
Szabad vélemény nyilvánítás van...ez kell szeretni,ha meg nem tetszik,ne kérdezz;)De nekem meg ezekből a kérdésekből van elegem,no meg az ilyen horoszkóposból, hogy "ez és ez a csillag jegy össze illik?"De most komolyan...így akar majd mindenki párt találni,hogy oda áll elé és megkérdezi,mi a horoszkópja és ha nem az, amit ő akar,akkor ott hagyja?Nevetséges...annyi ilyen naiv emberke van és egyik hülyébb kérdést tud feltenni,mint a másik...ne csodálkozz,hogy annyian beszólnak,ha vmi baromságot írsz...El kell fogadni légy toleránsabb,de ha nem tetszik,nem kell válaszolni neki.Ennyi;)
15/L
"Szerintem igenis, hogy van annak jelentősége, hogy mi az a hosszú csík"
Gondolom ha hiszel benne, akkor meg is tudod mondani,h ogy miért van jelentősége?Miért függ össze a kézen egy pár csík, az ember tulajdonságaival vagy jövőjével?Kíváncsian várom a logikusan felépített magyarázatodat(már ha van) a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!