Éjjel hallottam éber állapotban az élő nagymamám hangját. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 08:59
1/5 anonim válasza:
Mindketten éberek voltatok és ő szeretett volna közölni valamit. Meg is tette, ezt hallottad. Lehet máshogy volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Furcsa volt, nem emlékszem mit mondott de nagyon féltem, vert a szívem ezerrel és nem tudtam elaludni utána
2020. dec. 2. 09:02
3/5 anonim válasza:
Velem egyszer volt ilyen, hogy este, szintén éber állapotban hallottam egy idős női hangot. ("Kér töltött káposztát?" - azt se tudtam, hogy kiről beszél, vagy engem magáz?) Nem ismertem fel, szerintem csak valami kósza gondolatfoszlány lehetett, ami a kimerültség hatására kihangosodott.
4/5 anonim válasza:
#3 vagyok, velem néha előfordul, hogy elalvás előtt (amikor már fekszem, és lassan álomba szenderülök) teljesen random mondatokat "hallok" a fejemben, mindenféle hangon és hangsúlyban. Picit tudom irányítani, de főleg spontán történik. Egyszerűen azért, mert az agyam kezd átkapcsolni alvó üzemmódba (ébren ilyen sosem történik)
Fáradt voltál, kimerült?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam fáradt, pont hogy aludni sem akartam csak gondoltam lefekszem, hogy reggelre ne legyek álmos túlságosan
2020. dec. 3. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!