Idézek: "a rovarok Mivel nagyon fajgazdag csoport, emiatt nem valószínű hogy mint földönkívüli.Vannak más állatfajok is, amelyek nem itt jöttek létre, például a delfinek, a bálnák, a macskafélék, a pálmafák meg a puli kutyák. Sőt amiatt van ennyi fajta ember is itt, mert máshonnan érkeztek ide annak idején. Aztán keveredések is történtek. Voltak itt, de lehet hogy még vannak is itt rejtve olyan lények, amelyek intelligensek, és úgy néznek ki, mint a rovarok, de emberszerűek is egyben. Úgy, mint a reptiliánok. A Föld mitoszai és vallásai sok helyen említést tesznek róluk."
Komolyan kezdem a volt Lipótmezőn érezni magamat...
2020. dec. 1. 08:05
12/34 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy a kérdező hol olvasta, amit idézett. Mert a neten más nyoma nincs ennek a ̶h̶a̶l̶a̶n̶d̶z̶s̶á̶n̶a̶k̶ elméletnek
2020. dec. 1. 09:21
13/34 A kérdező kommentje:
Itt egy gyakori kérdések hozzászólásnál de egy ember már írt is hogy az övé
2020. dec. 1. 09:33
14/34 anonim válasza:
9-10 vagyok. Az elmélet nem az enyém, vannak könyvek is, amikben utalás van ezekre a dolgokra, itt az interneten is vannak írások, de ha leírnék pár ilyet, akkor meg ezeket is elkezdenék szidni, nemcsak engem, úgyhogy teljesen felesleges.
Amit viszont a végén írtam, hogy nemcsak az anyagi világ létezik, az viszont már remélem, hogy senkit nem lep meg, mert ez az ezotéria egyik alappillére.
2020. dec. 1. 09:57
15/34 anonim válasza:
Aztán vannak videók is, amikben utalnak ezekre a dolgokra, de részletesen általában nem mennek bele. Viszont például a legendák, amikben égből vagy a Föld más részeiről érkező istenekről van szó, meg eredetlegendákról, már közismert dolgoknak számítanak. Én egy összefoglalást írtam le.
2020. dec. 1. 10:04
16/34 anonim válasza:
Az ezotéria is egy összefüggések nélküli áltudomány. De nem akarom bántani, mindenki abban hisz, amiben szeretne.
2020. dec. 1. 11:37
17/34 anonim válasza:
Jajajajajajj, azt írták annak idején, hogy a föld lapos, és egy teknős viszi a hátán.
Tehát igaz, a neten is fent volt
2020. dec. 1. 12:34
18/34 anonim válasza:
#16 Az ezotéria az magát a valóságot foglalja magába, a teljes valóságot. De ha te nem fogadod ezt el, akkor minek vagy ebben a rovatban?
#17 Ki írta ezt? Ez nekem is ismerős valahonnan. Ez is egy legenda része talán? Ha igen, akkor ne azzal foglalkozz, ami mese! Miért kell mindig a valótlan részükkel foglalkozni?
És miért nem mentek teszem azt a vallás rovatba? Ott mintha sokkal kevesebb kötekedő lenne.
2020. dec. 1. 20:19
19/34 anonim válasza:
Nem mintha azt kívánnám, hogy a vallásos emberekkel kötekedjenek a trollok, de ők sokkal merevebben állnak a világhoz, ami a hitüket illeti. Mégis itt rontják a levegőt a trollok állandóan az ezotéria rovatban.
2020. dec. 1. 20:23
20/34 anonim válasza:
De abban mi a trollkodás, ha valaki azt mondja, hogy a rovarok nem űrlények?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!