Szerintetek mennyire lehet igaz ez a teória?
Ezt Mandela-effektusnak hívják, a YouTube tele van ilyen videókkal. A saját privát életemből is találtam vagy féltucat példát, s ez meglepett.
Szerintem izgalmas téma, de nem hiszem, hogy igazolná az alternatív univerzumok vagy "párhuzamos idősíkok" létét.
Soha nem Monopolyztam, de eleget láttam itt-ott a figurát, hogy még így is tudjam, hogy nem szemüveges.
Ezek szerint maximum te jöhettél egy párhuzamos univerzumból.
Ez pl. mint Pikachu farka végén van e fekete csík, vagy nincs. Én is úgy emlékeztem, hogy volt rajta :D de csak a fülein van, és néha úgy van megrajzolva, h árnyék vetődik rá. Ezért is maradhatott meg az agyamban, mintha tényleg lenne ott is fekete sáv.
A Monopolynál szintén monoklisnak láttam az öreget:D de ezt meg azért, mert amikor gyerek voltam, a '90-es évek elején reklámozták nagyon a Cluedo társasjátékkal. És abban volt egy monoklis öregember 😄 szerintem összemostam a kettőt 🤔
A rossz memória bizonyíték lenne az alternatív univerzumok létezésére? Szerintem dolgozz még egy kicsit a teória részletein.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!