Megérzi a másik ha rá gondolunk? Vagy ez csak teória?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 18:25
3/25 anonim válasza:
Nálunk olyan szokott lenni rendszeresen, hogy pont akkor hívjuk egymást, mikor a másik is akarta, már ott is a telefon a kezünkben.
4/25 anonim válasza:
szakítás óta állandóan rá gondolok, de semmi eredménye.
5/25 anonim válasza:
Valaki magyarázza már el tudományosan hogy működne egy ilyen jelenség ha létezne..
3 - ez minden emberrel előfordul egyszerűen tudatalatt osszehangolodik hogy mennyi időnként keresitek egymast
6/25 anonim válasza:
egyébként létezik...én 1 év után gondoltam egy fiúra, akivel csak egyszer sétáltunk azóta semmi nem volt, hgoy bárcsak írna viberen...hamarosan írt! Vonzás törvénye..
7/25 anonim válasza:
#5 Mi házasok vagyunk régóta, együtt élünk, teljesen változó a napirendünk, semmi rutin nincs a hívásokban, de nem kell elhinned, csak egy példának hoztam a kérdezőnek.
8/25 anonim válasza:
Nincs olyan hogy vonzás törvénye meg hogy összehangolódik a tudatotok. A pár tagjai szinte folyton gondolnak egymásra, elég nagy az esélye hogy véletlen pont ugyan akkor hívjátok egymást meg ilyenek
10/25 anonim válasza:
Hát pedig nekem nagyon sok minden bejött, amire gondoltam és vizualizáltam! Ostobaság kijelenteni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!