Fénysebességnél lehet gyorsabban információt továbbítani?
14
Kell hozzá 1 adag sérült neurokémia, és máris képzelsz hasonlóakat. Vixen gyakorló elmebeteg
Hát azért durva látni, hogy mennyire nem ér semmi a közoktatásban a fizika...
1) Nincs olyan, hogy telepátia. Miért is lenne? Mi az a közeg, amiben mozog az információ? Mi a hordozó? Nem téríti el, nem deformálja az utját semmi sem (sem üveg, vagy fal, vagy acélfal stb.)?
2) Ha lenne gyorsabb valami, mint a fény, akkor másképp viselkedne az univerzum, ami megint csak nem lehetséges, hisz jópárszor be lett bizonyítva, hogy fotonon kívül nincs más részecske, ami gyorsabb.
3) Itt mindenki okosabbnak képzeli magát (tisztelet a kivételnek), mint azok a fizikusok, akik a CERN-ben dolgoznak.
4) Ez az ezotéria-telepátia bullshiot egy legalább annyira nagy mese, mint a biblia. :DD
17
Erre most jöttél rá? :D majd megmondják, hogy hitetlen vagy! :DD
Telepátia létezik. Tapasztalat. Aki még nem tapasztalta nem is várható hogy elhigyje. A tudósok csak okoskodnak, mint a Holdat ugató kutya. Kb ennyit értünk a világból mi emberek.
Gondolj bele;milyen hatalmas a világmindenség. Mi csak egy porszemek vagyunk benne. Régen azt hitték a Föld lapos, nem fog repülni az ami nehezebb a levegőnél, mert ezt lehetetlenségnek tartották. Most ugyanez a tudomány beszél a semmiből keletkező ősrobbanásról, meg hogy nem lehet semmi sem gyorsabb a fénynél. Nevetséges komolyan mondom!
Több kára ennek, mint előnye, mert elveszi, lekorlátozza a tiszta gondolkodás lehetőségét.
Magyarázat akkor? :) Mert a tapasztalat, ha jól tudom, nem magyarázat és nem is tény.
Ennyi erővel létezik a spagettiszörny, és a föld meg a többi bolygó csak egy húsgolyó. Én ezt hiszem. Tehát ugyanannyi esélye van annak, hogy az én igazam a jó, mint a te igazad. Viszont ugye elég hülyeségnek hangzik... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!