Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miert nem vagyok meg milliardos?

Miert nem vagyok meg milliardos?

Figyelt kérdés

Elképesztő történeteim vannak az életemből... olyan módon tudok egyes emberek energiájára csatlakozni, hogy azok 1-2 napon belül felbukkannak. Teremtettem már magamnak több millió forintot, kapcsolatot, bizonyos eseményeket... nagyon sok olyan élményem van, amit a legtöbb ember el sem hinne. Tulajdonképpen minden egyes nap megélek kisebb-nagyobb "csodákat", melyek számomra már természetesek lettek. Gondolok valamire, vagyis sokkal inkább az energiáját hívom elő valaminek, majd megjelenik.

Minden egyes nap tapasztalok ilyet.

Azonban egy valami nem ment ez idáig. Egy jelentős, nagyobb összeg megteremtése. Mégis mi lehet az oka??

2020. nov. 14. 00:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Dolgozz többet, és felejsd el ezt a hulyeseget.
2020. nov. 14. 00:40
 2/16 A kérdező kommentje:
asd el magad
2020. nov. 14. 00:43
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Köszi viszont
2020. nov. 14. 03:10
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

Miért nem boldogságot teremtesz magadnak először?

És akkor lehet hogy a milliárdokra nem is lesz szükséged!

Vagy ha már maradéktalanul boldog leszel, lehet hogy a milliárd sem okoz problémát...

2020. nov. 14. 10:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Mert már a kérdésedbōl is lejön a sóvárgás. Engedd el. Nyilván nem könnyû, mert mindenki milliárdos lenne. Viszont, ha eddig is mûködött, akkor tudnom kéne.
2020. nov. 14. 11:26
 6/16 A kérdező kommentje:

4 - A helyzet az, hogy a boldogság csak egy mulandó állapot. Egy pillanatnyi dolog. Jön-megy. Úgy gondolom, ennél sokkal fontosabb a jelenlét, az éberség a pillanatok megélése. Nem a boldogságot kell keresni, hanem az egyensúlyt kell megteremteni. Amikor Origóban vagy, az élet könnyed, kellemes és élvezetes. Én ebben élek. Erre mondják páran "flow-ban vagy"... így is lehet fogalmazni.

Tehát csak azt próbálom mondani, a "boldogság" részével nincs hiány :)

5 - A sóvárgás erős kifejezés, a kérdésből ettől függetlenül, lehet, hogy az jön le. Viszont az tagadhatatlan, hogy túlságosan is sok jelentőséget adok a dolognak, mint amennyit kéne. Mindent, amit könnyedséggel teremtek az életembe a mindennapjaim során, lazán és elengedéssel kezelek. Erre időről-időre rádöbbenek magam is, hogy túlságosan is sok energiát közvetítek felé, így nincs elég tér köztünk... Köszönöm!

2020. nov. 14. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Több millió forintot tudsz teremteni de milliárdokat nem.

Azért van mert erre elég az erőd.

De próbálj meg sokszor milliókat megteremteni és az végül milliárdokra fog változni.

2020. nov. 14. 13:27
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak jobban szeretem a kihívásokat :)
2020. nov. 14. 13:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Olyat tudsz hogy másoknak vonzol be pénzt?
2020. nov. 14. 14:20
 10/16 A kérdező kommentje:
Abban az esetben, ha erős kozmikus kötődésem van valakivel, igen. Az exemnek véletlenül egy ingyenes amsterdami utat vonzottam be. Azóta inkább nem beszélek vele.
2020. nov. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!