Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezhet Rockefeller-terv?...

Létezhet Rockefeller-terv? Ebből áll?

Figyelt kérdés

Olvasok egy-két spirituális fórumot, amit most nem reklámoznék, mert annyira fejlett, hogy akik csak az állami iskolán nevelkedtek azok nem értenék meg egykönnyen az ott található elemzéseket. Én főleg a spirituálisan fejlett barátaimtól kérdezném, hogy mennyire kell ettől félni illetve hogyan kerülhető el vagy nem is tudom hogy fogalmazzak.

Van egy video amiben röviden öszefoglalják, hogy pl hamarosan betervezik az alapjövedlemet. Cserébe lemondasz a jogaidról, lakásodról és csak vegetálni tudsz majd csupán belőle. Azt is mondja a videoban hogy izolációs táborok lesznek, ami ugye.... https://www.youtube.com/watch?v=gU2cZojSQpI&feature=youtu.be..

2020. nov. 13. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Rockefeller terv magyarul hol érhető el?

K urvára félni kell ettől az egésztől,nemsokára mindenki megtapasztalja ezt :(

2020. nov. 13. 18:24
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

Végignéztem, nem kell aggódnod amiatt, hogy ebből bármi igaz.

Hangzatos, de logikai összefüggéseket nélkülöző dolgokat mond a hölgy.

A legjobb ez volt: "arra szocializálnak, hogy ne termelj semmit, hagyd parlagon a termőföldeket ... de majd az élelmiszeripar megoldja helyetted."

Akkor azok a százezrek, akik a földeken dolgoznak, mezőgazdaságból, állattartásból élnek, vagy az élelmiszeriparban dolgoznak azokat elfelejtették így szocializálni? Azon kívül tudod, mekkora procedúrával jár az, hogy te bármilyen termőföldet kivonass a művelés alól, mert mondjuk valami termelő egységet építenél oda?

Magyarországnak közel felét, egész pontosan 43,7 százalékát borítják szántók és egyéb földek, ahol növényeket termesztünk.

Utána suttogva mondja, hogy miknek nézzél utána, nézd meg, mit találtál. Rockefeller-tervről beszél, ahogy a fidesz Soros-tervről. Ugyanaz a démonizálás. Azon kívül, amiket elmond 20%-a igazságon alapul, de ahogy elkezdi kifejteni, máris logikai összefüggés nélkül következtet belőle hülyeségekre. 80%-a az állításainak pedig egyszerű hazugság.

Úgy gondolom, hogy szegény nőt megviselte a karantén.

2020. nov. 13. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
68%

Az 5. percig tudtam nézni, pedig esküszöm, végig akartam hallgatni. De akkora bődületes baromságokat állít, hogy fizikai fájdalmat okoz. Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy amit elmond, azt ő komolyan gondolja, vagy szemrebbenés nélkül nézi ennyire ostobának a nézőit?

Mondjuk nincs kétségem, hogy nagyon sokan habzsolják ezt az "igazságot", amiket ő itt elmond. Elég megnézni, miként kommentálják az emberek a Facebookon a maszkviselési kötelezettséget. 10-ből kb 6 ember jelenleg is vírustagadó a kommentek alapján, és a maszk miatti "önfertőzésről" (ez a legjobb) beszélnek.

2020. nov. 13. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Bele néztem 3-assal értek egyet mindig jönnek aki elő áll valami tervel .

Eddig a Nyirkai-jóslat futott .

2020. nov. 13. 19:05
 5/16 anonim ***** válasza:
45%

Hihetőbb,mint a nátha vírus,ami miatt tönkre tették az egész világot.

Nem tudhatjuk hogy mi igaz ebből,de számomra félelmetes.

2020. nov. 13. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

#5: Náthavírus, amivel tönkretették a fél világot. Na, ez is hasonló túlzás és szándékos félremagyarázás, mint amit a videó készítője csinál, csak ő cizelláltabban teszi.

Ami miatt félelmetes, az pedig épp az, hogy nem tudod, mi igaz belőle. És mivel rengetegen nem tudják, hogy ez az egész egy oltári baromság, csak szépen felolvasva, ezért most még jobban fognak félni. Csak nem tudom, hogy ennek mi értelme van.

2020. nov. 13. 19:45
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Pont annyi értelme van,mint a "nátha" virustól rettegni.Azért aki elvégezte a 8 általánost,észrevette már jó ideje,hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a virussal/járvánnyal.
2020. nov. 13. 20:19
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
#7: mesélj erről. Szerinted mi nem stimmel? Én épp koronával fekszem itthon. Csak nem tudom, ki utalja majd a pénzt, hogy ezt elmondtam nektek.
2020. nov. 13. 20:57
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

Olvasok egy-két spirituális fórumot, amit most nem reklámoznék, mert annyira fejlett, hogy akik csak az állami iskolán nevelkedtek azok nem értenék meg egykönnyen az ott található elemzéseket.

A videó pont ugyanolyan vicces, mint ez a bevezető, így szeretettel ajánlom mindenkinek. Jól jön néhány derűs perc ezekben a vészterhes időkben. Figyelem: iskolázottak nem biztos, hogy megértik! :D

2020. nov. 13. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:
59%

A földet egy szellemcsoport irányítja. Ez a negatív katalizátorokat részesítu előmyben, hogy intenzíven tanulhassunk. Ez negatív hatást jelent.

Nem hallgattam meg a videót, mert az első fél percből üvölt, hogy tele van felesleges adattal és nagyon nagyon alacsony szinten beszél benne.

Írd meg nekem privátba tömören, mi is a rockefellerék terve és elmondom, mennyire lehet valós.

2020. nov. 14. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!