Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki hisz-, vagy ért az...

Valaki hisz-, vagy ért az előző élettel kapcsolatos dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Van egy alapbetegségem, és egy ismerősöm kíváncsi lenne, hogy milyen előző életem lehetett, hogy most ezt "kaptam". Pedig a jelenlegi életem sem egy szuper, nem az alapbetegségem miatt, hanem mert a személyiségem miatt sok negatív dolgot produkálok saját magamnak...

2020. nov. 9. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"a személyiségem miatt sok negatív dolgot produkálok saját magamnak"

Ha ezt így már látod is, akkor ezeken kell először változtatni. Azt kell észrevenni hogy te hozod létre (tartod fenn) ezeket a negatív dolgokat.

Ezután pedig keresni kell a megoldást. Tehát nem újabb kifogások mögé bújni, hanem felszámolni az eddigi kifogásokat is.

Elindulni egy új úton, egy új megközelítésben. Kitűzni az igai céljaidat, és haladni feléjük. Tenni értük amit kell, ebben a világban..

2020. nov. 10. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!