Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki hisz-, vagy ért az...

Valaki hisz-, vagy ért az előző élettel kapcsolatos dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Van egy alapbetegségem, és egy ismerősöm kíváncsi lenne, hogy milyen előző életem lehetett, hogy most ezt "kaptam". Pedig a jelenlegi életem sem egy szuper, nem az alapbetegségem miatt, hanem mert a személyiségem miatt sok negatív dolgot produkálok saját magamnak...

2020. nov. 9. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nemértem.
2020. nov. 9. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem "kaptad", hanem a lélek választotta leszületés előtt feladatnak, aki benned lakozik.
2020. nov. 9. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Holnap válaszolok
2020. nov. 9. 19:26
 4/11 anonim válasza:
Én nem mondom biztosan, hogy létezik reinkarnáció, de elképzelhető. Kiskoromban, olyan 3-4 évesen sokat álmodtam azt, hogy fiú vagyok és focizok. De már nagyobb fiú voltam. Olyan 12-13 körüli. Ez nagyon megmaradt bennem. Egyébként lány vagyok.
2020. nov. 9. 20:23
 5/11 Grimfox ***** válasza:
82%
A jelenlegi karmád következménye valaminek, amit előző életedben elkövettél. Legalább is az, amivel születtél. Ha megvizsgálod mi a betegséged, milyen tünetei vannak, akkor halvány sejtésed lehet róla, milyen jellegű cselekedet, vagy döntés okozta. Például tegyük fel, hogy súlyos mozgásszervi betegséggel születtél, pl csípőficammal. Ez közvetve utalhat arra, hogy valakit akadályoztál a mozgásban, a szabadságában, de arra, is hogy valakinek a járásra való képességét tönkretetted. Arra is utalhat, hogy a mozgási szabadságodat olyan módon használtad ki, ami súlyos karmikus terhet halmozott fel. Nem biztos, hogy egyetlen életedben gyűlt össze ez a teher. Lehet hogy a fent említettek közül mindet elkövetted, csak különböző életekben, és most érkezett el az idő, hogy a következmények megmutatkozzanak. Természetesen ez csak példa volt, erősen sarkítva. Ennél jóval összetettebb, és átvittebb is lehet a jelenlegi probléma oka.
2020. nov. 9. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
35%
bírom, mikor emberek ilyen szinten tényként kezelik a lelekvándorlást.. lol egyszerű földi halandóként hogy lehet ilyesmit kijelenteni? akkor ennyi erővel mindenki megcseszheti magát, mert lehet hogy előző életében hitler volt. megnyugtató. 2es, milyen okos lelkek azok, akik baz megyébe születnek a kályha mellé. vagy egy kéz és láb nélküli testet választottak. logikus
2020. nov. 10. 00:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Bizony, bizony olyan! Kicsit olvass utána!
2020. nov. 10. 07:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a betegséged?
2020. nov. 10. 07:45
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Nincs betegségem. Mióta a spirituális tanok szerint élek, meggyógyultam. A lélek fejlődni, tapasztalni akar. Nem érdekli az emberi szenvedés. Kicsit tájékozódj ez ügyben, mielőtt tudatlanul kételkedsz.
2020. nov. 10. 08:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Megírhatod.
2020. nov. 10. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!