Mitől lehet ez az érzés? Szoktatok ilyet tapasztalni?
Néha előfordul, szerencsére nem gyakran, éjjel, mikor felébredek, egy furcsa érzés, vagy inkább hangulat, ami elég nehezen körülírható.
Egy tőlem idegen hangulat, nem tudom mihez kötni igazán és közben még azt is érzem, mintha a lakás, a környezetem atmoszférája is másabb lenne.
Borzasztó idegesítő és órákig eltart. Közben lehet, hogy többször visszaalszok, de ha felébredek újra visszatér a különös hangulat.
Talán azt már mások is tapasztalták néha, hogy "most olyan furán süt a nap, furák a fények, valamiért nem tetszik, nem szeretem"-de nem tudod megmondani miért. Na, ez amiről írok nagyon hasonló érzés. És nem álom váltja ki.
Nagyon nehezen alszom ilyenkor vissza, ha ez van, mert annyira zavar.
termeszeti jelensegek
tehat nem a gonosz demonok teszik, pusztan a termeszet
Nekem néha szokott ilyen lenni, olyan 3-6 között. Nem tudom elmagyarázni, síri csend félhomály és valami túlvilági misztikumot érezni.
Én ezt "kellemes hajnali érzés"-nek nevezem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!