Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez az érzés?...

Mitől lehet ez az érzés? Szoktatok ilyet tapasztalni?

Figyelt kérdés

Néha előfordul, szerencsére nem gyakran, éjjel, mikor felébredek, egy furcsa érzés, vagy inkább hangulat, ami elég nehezen körülírható.

Egy tőlem idegen hangulat, nem tudom mihez kötni igazán és közben még azt is érzem, mintha a lakás, a környezetem atmoszférája is másabb lenne.

Borzasztó idegesítő és órákig eltart. Közben lehet, hogy többször visszaalszok, de ha felébredek újra visszatér a különös hangulat.

Talán azt már mások is tapasztalták néha, hogy "most olyan furán süt a nap, furák a fények, valamiért nem tetszik, nem szeretem"-de nem tudod megmondani miért. Na, ez amiről írok nagyon hasonló érzés. És nem álom váltja ki.

Nagyon nehezen alszom ilyenkor vissza, ha ez van, mert annyira zavar.

2020. nov. 2. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Félsz a sötétben, menj el pszichológushoz.
2020. nov. 2. 08:25
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

termeszeti jelensegek

tehat nem a gonosz demonok teszik, pusztan a termeszet

2020. nov. 2. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Egy succubusz szívogatja le éjjel az energiáidat. Házszentelőt kell kérni egy paptól
2020. nov. 2. 09:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs sötét. Tv vagy lámpa be van kapcsolva egész éjjel.
2020. nov. 2. 11:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen az agyad még kapja, valami narkotikus állapotban van. Elég derealizáció szagu
2020. nov. 3. 00:56
 6/6 anonim válasza:

Nekem néha szokott ilyen lenni, olyan 3-6 között. Nem tudom elmagyarázni, síri csend félhomály és valami túlvilági misztikumot érezni.

Én ezt "kellemes hajnali érzés"-nek nevezem. :)

2020. nov. 12. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!