Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Baj ha a sátánista beavatást...

Km02 kérdése:

Baj ha a sátánista beavatást fehér gyertyával csinálom?

Figyelt kérdés
Piros a gyertya tartója de maga a gyertya fehér. Így is működik?

2020. okt. 19. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
A Teremtő megtapasztalja önmagát...a kérdezó útkeresése is legalább annyit ér, mint a többi hitrendszer híveinek keresèse....szerintem még így is vilàgítana a Vatikánban az ottani arcok között. 🙄
2020. okt. 19. 23:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Volt amikor Jézust követtem de nem találtam se érdekesnek és csak egy kötelezettsegnek éreztem a templomba járást és a többi f@sszágot
2020. okt. 19. 23:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Jaaaa és ha már a témánál vagyunk akkor mit is tett értetek a drágalátos "istenének" ?
2020. okt. 19. 23:43
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Mért, Sátán tett érted bármit is?
2020. okt. 20. 01:19
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem muszáj templomba járni ha nem akarsz, hinni szívvel lélekkel kell, de akkor sem helyes hogy ilyenekkel foglalkozol. Bele se merek gondolni miféle környezetben nőttél fel, ha ilyen egyáltalán eszedbe jut.
2020. okt. 20. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:
45%
Az élni és élni hagyni elvét támogatom. Ha ezt szeretné, hagy csinálja. Mindenki a saját tetteiért felelős, felebarátainkért nem.
2020. okt. 20. 09:41
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
hallgass a lelkiismeretedre, az mindig sikít és szorong, ha baj van.. ha nyugalomban van, akkor az a helyes út,.. Istennel, Jézus Krisztusnál.. nézz magadba és számolj el 2ig...
2020. okt. 20. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
Satanistak es keresztenyek vitaja. Pedig mind 1 kutya. Sajat altaluk epitett vallasba menekulnek menedekkent a vilag elolxd
2020. okt. 20. 21:57
 19/19 anonim ***** válasza:

én is megbántam h ss lettem....

valójában nagyon sokan...

sokan csakazért is szépket s jókat írnak. de valójában ők is csak szenvednek. néhányan bevallptták nekem. volt aki a munkahelyemre is eljött sírva-ríva.

sajnos hiába próbálom agyba-főbe vissza vonni.

amúgy én már alaposan kikutatgattam a dolgot és nagy hazúgság az egész-

akár lavey akár spirituális sátánizmusról van szó.

rátaláltam a meditációk valódi forrásaira.

amúgy elég sok meditáció Isten és a 72 angyalhoz szól. nem 72 zsidó hanem angyal. és hát érdekes h állítólag isten ellen vannak a sátánisták és mégis isteni meditációkat kell végezni.

Az I-o féle önmegerősítő is valójában isteni inokáció.

A Szatanasz pedig nem egyenlő Sátánnal...

sok spiritualista irányzat foglalkozik a kundalini jógával. láthatod h mindenhol ugyanaz. szerinted egy budhista meditálna a Szatanasz szóra, ha az valóban Sátánt fejezi ki?

nagyon sok hazugság és hülyítés van benne.

de én nem szólok bele. ha akarod akkor csináld.

2020. okt. 21. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!