41/48 anonim válasza:
Rendben:-) Kedves Attila, örültem a filozófiai eszmecserének. Meghagylak hitedben. UI: Üdv a szomszédfijunak
42/48 anonim válasza:
nincs sok, a "halottak nem beszélnek", hallgatnak a dologról... voltak kihallgatási kísérletek de nem túl sok sikerrel. Csak hulla csönd és néma szag...
Lehet jobban járunk ha nem tudjuk biztosra.
43/48 anonim válasza:
?
A 40-est nem én írtam. És egyébként is, ki a ràk az az Attila? Ezt valami asztrális kicsapongással olvastad ki az univerzumból, hogy Attila a nevem, vagy mi?
44/48 anonim válasza:
Pedig lehetne Katalin is. Én erre tippeltem volna. Vagy éppen Patrícia.
45/48 anonim válasza:
#43 ne vedd magadra, Én Bélázok....
#40 attlmég lehet Attila, a szomszédfiú
csak tudod autokorrekt :)
46/48 anonim válasza:
Egyáltalán nincs.A bibliai mesében is csak Lázár tudta volna megmondani, érdekes, de nem mondta. Szerintem Lázár is kamu és a Biblia is átverés.
47/48 anonim válasza:
Jézust kifelejted. gondolom szándékos....
48/48 anonim válasza:
47
Gondoltam rá, de az a történet is ugyanolyan hihetetlen.
Olyan, mintha ezt a részt elfelejtették megírni.Pedig igazán kitalálhattak volna valamit erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!