Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van bizonyíték arra, hogy mi...

Van bizonyíték arra, hogy mi van a halál után?

Figyelt kérdés

2020. okt. 17. 14:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
A halál közeli élmény is megmagyarázható racionálisan, valamelyik előző válaszomban írtam is róla.
2020. okt. 17. 19:05
 32/48 anonim ***** válasza:
Rendben. Én nem vagyok ekkora guru mint te. Biztosan nálam jobban rálátsz az univerzum működésére. Szép estét nektek!
2020. okt. 17. 19:07
 33/48 anonim ***** válasza:
Tipikus reakció, ha valaki nem tud felhozni racionális érveket. Viszont kívánom.
2020. okt. 17. 19:08
 34/48 anonim ***** válasza:

Az a gond pajtás hogy nem értetted meg a lényeget. Valószínűleg azért, mert egyrészt nem akarod megérteni, másrészt soha nem volt olyan megtapasztalásod ami nem magyarázható meg a jelenlegi fizikai törvényekkel.

Senki nem akarja bebizonyítani neked a lélek létezését. De ha valaki olyan szinten materiális hogy még a lehetőségét sem hagyja meg annak hogy esetleg több mint a fizikai test, na az már gáz. Nem vagy különb mint a vallási fanatikus csak te a másik pólus vagy.

A vaskalapos materialista.

2020. okt. 17. 19:42
 35/48 anonim ***** válasza:
Ilyen tekintetben agnosztikus vagyok, azonban senki sem hozott egy racionális bizonyítékot.
2020. okt. 17. 19:45
 36/48 anonim ***** válasza:

"Azt akartam kihozni éppen annyira butaság kijelenteni hogy létezik mint azt hogy nem létezik."

Nem igaz, azt kijelenteni minden bizonyíték nélkül, hogy létezik, nagyobb butaság, mint azt mondani, hogy bár nem 100%-ig kizárható, valószínűleg nem létezik.

2020. okt. 17. 20:49
 37/48 anonim ***** válasza:
Nem igaz, azt kijelenteni minden bizonyíték nélkül, hogy nem létezik, nagyobb butaság, mint azt mondani, hogy bár nem 100%-ig igazolható, valószínűleg létezik.
2020. okt. 17. 21:04
 38/48 anonim ***** válasza:
Mért? Ha összegzed az ismert tényeket, arra van nagyobb esély, hogy nem létezik.
2020. okt. 17. 21:06
 39/48 anonim ***** válasza:

"Tény" a tudományos kísérlettel, kutatással alátámasztott, és a közösség által elfogadott adat.

Pl. A sötét anyag 1922-ben még csak hipotézis volt ma már bizonyított tény. 1922 előtt nem létezett.

2020. okt. 17. 21:28
 40/48 anonim ***** válasza:
A sotet anyag jelenleg sem bizonyitott, csak egy kovetkeztetes. Matematikailag realizalhato.
2020. okt. 17. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!