Történt már veletek csoda?
Figyelt kérdés
Arra gondolok itt, hogy bármiféle olyan dolog, amit nem lehet szinte mással magyarázni, csak azzal hogy valami egészen elképesztően fura , csodálatos dolog történt, mert más magyarázat nincs rá. Gondolok itt bármilyen betegségre ami hirtelen meggyógyult, vagy bármilyen csodával határos módon történt dologra. Vagy van aki szerint nincs ilyen, nem is hisz benne?2020. okt. 16. 11:27
11/19 anonim válasza:
9
Tehát te sem tudod racionálisan megmagyarázni,így mindketten buták vagyunk csak más szemszögből. :)
12/19 anonim válasza:
Csodával határos, hogy 7 évesen nem haltam meg autóbalesetben. Ha a hátsó ülésen nem bal, hanem jobb oldalon ültem volna, ma nem írok itt.
13/19 anonim válasza:
Ez nem csoda, csak szerencséd volt, hogy nem arra az oldalra ültél. Talán csodának számítana, ha nem két, hanem 1 millió hely közül választhattál volna, de még azt is szerencsének nevezném.
14/19 anonim válasza:
Mindegy, mindek hívjuk, az hit kérdése, ezen az alapon az első válaszolónak sem csoda a kapucninál visszahúzás, csak szerencséje volt. De ha belegondolsz, akkor a te nézőpontodból semmilyen csoda nem létezik, mert mindegyik szerencse. Játék a szavakkal...
15/19 anonim válasza:
Pontosan. Ha belegondolunk abba, hogy véletlen nem létezik és a pillangó-effektus valós, akkor rájövünk, hogy mindennek oka van.
16/19 anonim válasza:
"vagy bármilyen csodával határos módon történt dologra"
én csak erre a részre válaszoltam. Nem szeretnék belefolyni abba, van- e vagy nincs. Nekem mindegy, azt tudom, hogy nem gondolkodtam rajta, hogy melyik oldalra üljek és nem is mondta meg senki. Ebbe meg a véletlent lehet belemagyarázni.
17/19 anonim válasza:
Egyébként a söfőr oldalán ülni mindig biztonságosabb, mivel a vezető a saját testi épségét védi, ezáltal a saját oldalát. Csak így megjegyzésként :D
18/19 anonim válasza:
7 évesen ez nem áll össze az ember fejében. Ezért mondom, hogy semmilyen megfontolás nem volt benne a részemről. Csak így megjegyzésként :D
19/19 anonim válasza:
Egyszer autóztam anyukámmal, ő éppen letseszett, hogy ne olvassak, figyeljem az utat mert nagy a köd. Szokásomhoz híven nagy hangon elkezdtem magyarázni, hogy mégis mi történne, két falu között egy öt kilométeres területen ahol autó alig jár és miután nem válaszolt, becsuktam bosszúsan a könyvet és nézni kezdtem az utat, kb négy másodperc múlva ordítva figyelmeztettem anyut hogy fékezzen, mert egy kamion állt az úton keresztbe, éppen fordult. Kb 30 dentin múlott, hogy ne vágja le a fejünket az autó tetejével együtt a kamion hátulja, anya elmondása szerint ő nem látta, annak köszönhetjük, hogy élünk, hogy figyeltem az utat, amit eredetileg egyáltalán nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!