Beteges feltekenykedes ellen mi a teendő?
Ne légy fétékeny.Pláne ennyire.Az nem normális dolog.Próbád az agyad valamivel lefoglalni.Tereld a gondolataidat.
Tudom miről beszélek, nekem ráment a házasságom a hülyeségem miatt.
Ugyanez voltam..
Pont ezt csináltam.
Féltekeny voltam, nomoztam, ahogy te.
De egy idő után lenyugodtam.
Rájöttem hogy mindent én magyarazok be magamnak.
Majd eltelt 25 év, és igen kiderült, hogy végig,csalt.
Ráadásul mindenki tudta, senki sem mondta el.
Meg az akkor kicsi gyereket is otthagyta éjjel egyedül, mikor ment nozni, én ejjel dolgoztam.
Szóval én azt mondom a noi megerzes nem csal.
Ha tudja, hogy nyomozol, kevés az esélye hogy rajta kapod.
Rafkosak ám.
Viszont hallgasd és olvasd el az agykontroll könyvet.
Az segít irányítani a gondolataidat.
Nekem is ilyenben volt részem 5,5 évig ,de elhagytam a féltékeny felet.
Volt hétvége mikor 13x indultam szakítani tőle.(addig csesztetett míg elindultam, utána meg könyörgött ,hogy maradjak. (ha melltartós nő volt a tv ben és nem fordultam el rögtön biztos tetszett és azért nem fordultam el rögtön, ha elfordultam rögtön akkor, meg azért fordultam el mert tetszett, már az utcán is lehajtott fejjel kellett mennem és még úgy is mindenkit megbámultam szerinte.
Boltba nem bírtam vele elmenni, a tv antennáját már elvágtam kínomban ,hogy ne nézzük. Volt ,hogy a házban a liftben kislányra lett féltékeny a saját apja előtt leköpött az utcán.
A telefonomat bújta az e e-mailjeimet stb...
Egy idő után már visszaadtam neki a pofont ösztönösen, mikor ok nélkül pofozgatott az utcán. Mikor úgy jött nekem mint egy vadállat , már a pofon nem is állította meg.
Nem vezet jóra ha nem tudsz megbízni benne ,hagyd el amíg tettlegességre nem kerül a sor. Vagy amíg te nem épülsz le tőle vagy betegszel bele, vagy ő. Ezt nem tudom ,megmondani, de állítólag nem mindenki váltja ki belőlük a féltékenységet, pl az előttem lévőre állítása szerint sosem volt féltékeny , pedig sztem az össze vissza csalta, ráadásúl az exe mellett volt egy másik fiú lélektársa.
Viszont tanításnak nagyon jó volt, értékeljem magamat , hogy mennyit érek és hogy aki nem lesz ilyen mennyire tudjam értékelni.
Soha nem csaltam ,meg és soha senkit sem és el is ítélem, én tudom ,hogy érezném magamat ha megcsalnának valószínűleg belehalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!