Beteges feltekenykedes ellen mi a teendő?
Figyelt kérdés
mitől alakulhat ez ki?nagyon durván féltékeny vagyok de csak egy személyre igazából, mindig nyomozok a párom után és nem birok leállni mindig azt mondom ,hogy ezt meg megnézem azt meg megnezem es többet nem.kutakodok de nem bírom ki és külön fele elméleteket gyártok a fejembe .soha semmi konkrétumot nem találtam csak egy két gyanús dolgot ,hogy lehet köztük valami ,de mégsem hagyj nyugodni az egész2020. okt. 12. 20:55
11/27 anonim válasza:
kérdező van sztkban is pszichológus
12/27 A kérdező kommentje:
De ,hogy lehet így együtt élni, hogy mindig azon aggódom h na most találkoznak na most beszelnek és így tovább
2020. okt. 13. 18:23
13/27 anonim válasza:
sehogy. ezért mész pszichológushoz
14/27 anonim válasza:
Ha annyira könnyű lenne az ilyen becsavarodásokkal együtt élni, éhen halnának a pszichológusok. De ha van benned elszántság, extra energiával önmagad is dolgozhatsz ezen, itt van neves orvosi egyetemünk Mindfulness csatornája: https://www.youtube.com/channel/UC48U9aV3ubSGjGwLru41XCw Nézegesd a videóit és végezd szorgalmasan a meditációs gyakorlatait.
15/27 A kérdező kommentje:
Mennék én pszichológushoz, de mivel külföldön élek nincs az anyanyelvemen beszélő a közelben, köszönöm a videót.
2020. okt. 13. 18:39
16/27 anonim válasza:
A korona óta sokan skype-on is tartanak terápiát.
18/27 anonim válasza:
Jó terápiához az anyanyelv a legjobb. Fontos, hogy a terapeuta a lehető legjobban megértse az ügyfelét.
19/27 A kérdező kommentje:
Ezt ènis úgy gondolom
2020. okt. 13. 21:00
20/27 anonim válasza:
Szereted te önmagadat? Mert ha igen akkor nem lennél önbizalom ,hiányos!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!