Mi ez az érzés? Neked is szokott lenni?
Lehet hülyén hangzik de mikor a Földről vagy stbről gondolkodom és elképzelem h én milyen kicsi vagyok hozzá képest és hogy mennyi szép dolog van szokott ilyen nagyonnagyon jó érzésem lenni ami csak pár mp-ig tart de azt akarom h mindig tartson (ja ilyen tekintetben hasonlítanám egy orgazmushoz de nem az XD)
Szóval másnak is szokott ilyen lenni és van-e ennek valami neve? o.O Olyankor úgyérzem h minden tökéletes :W Szeretném minél többször megélni ezt az állapotot.
Szia!
Jó neked, hogy "van ilyened".
Nézz utána ilyen meditációs gyakorlatoknak, ez jó alap a számodra - ami saját magadból fakad, és elmélyedj benne, mélyebben megtapasztald - átérezd.
Nekem az szokott lenni h este felnézek az égre és elképzelem milyen végtelen az űr és hogy én(mi) mennyire sebezhető(ek) vagyok(unk).
Bennem viszont ez elég sz@r érzést kelt. >.<
Őhm nem nagyon tudok válaszolni a kérdésedre de gondoltam eluntatlak a ,,történetemmel" egy kicsit. xD
Szia!
Én akkor szoktam nagyon boldog lenni mikor a menyországra gondolok, hogy ott majd bármit megtehetek, és semmi rossz dolog nem fog érni. De mielött hivö lettem sokat gondoltam a halálra aminek a gondolata elborzasztott. Most már egyáltalán nem aggódok, mert tudom Istenhez térek vissza!
Használd ki a pozitiv beállitotságodat, gyakran gondolj szép dolgokra,mert könnyen felvidulsz tőle!
De ne feledd hogy igaz hit nélkül a túlvilágra nem lehet bekerülni!
Szerintem ez a teljesség érzése, vagy az egységtudaté, amikor eltűnnek a korlátok, az egód, és rájösz, megérzed, hogy te magad a Mindenség része vagy, ezzel együtt te magad vagy a Mindenség.
Sajnos nem nagyon tudom szavakba önteni, de ha az az érzés fog el téged is, mint engem szokott néha, hasonló helyzetekben, akkor szerintem megérted :)
Szia!
Ilyen érzést én is gyakran érzek. Valóban nagyon jó. Többek között ezért is foglalkozom természetvédelemmel, madármegfigyeléssel és természetfotózással.
Ajánlom Neked is, hogy hasonlóan foglald el magad. :) Így kiteljesedik ez az érzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!