Állítólag a boszik képesek a távszexre. Van itt olyan?:)
Figyelt kérdés
Gondoltam nah, erre kíváncsi vagyok 😊. Nem igazán hiszen, de cáfoljatok meg. Önként jelentkezem.2020. szept. 25. 16:20
1/10 A kérdező kommentje:
A hármas után kimaradt tizedes vessző, nem? 🙂
2020. szept. 25. 16:38
2/10 anonim válasza:
Már nem azért de egy 385centis farok is rombolna.
4/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, benéztem. 385cm- nek olvastam. Na mind1. Komolyodjunk meg.
Várom az ajánlatokat.
2020. szept. 25. 17:47
5/10 anonim válasza:
ÍEgyes oldalakon elég sok boszi van aki "távszexel".
6/10 anonim válasza:
Ezeknek a táv szex-es bosziknak régen 06 90-es számuk volt, nem tudom van-e még ilyen...
7/10 anonim válasza:
Erről most hallok előszőr, de engem is érdekelne a dolog.
8/10 anonim válasza:
Nekem állítólag baromi szexi a hangom (több ffi ismerősöm is jelezte már).
Én azt gondolom, hogy nincs benne semmi extra - de akkor ezek szerint felcsaphatnék 0690-es távboszinak, igény az volna rá.(?)🤭 🤣
9/10 anonim válasza:
Nem boszik hanem rbancok és nem táv hanem webcam.A többi stimmel.
10/10 zol56 válasza:
8as. Itt most sajna nincs igény a hangodra. :-) Hidd el meghallgatnánk, de ennél a kérdésnél a kérdezőnek kel segítenük. Szóval ha távbosziskodni tudsz hang nélkül hajrá.
Jaaaa én is hallottam a saját hangomat telefonon. Az enyém nagyon béna szerintem, úgyhogy a 8as örülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!