Ha egy haldokló ember a halott szülőjével álmodik, az azt jelenti hogy nemsoká meg fog halni?
Pontosan mi a haldoklás fázisa egy súlyos betegség esetén?
Ilyen dolgokra gondolok, mint pl álmok, sok alvás, jó étvágy az utolsó napokban, jobb közérzet.
Általában nem álmodnak velük, hanem ébren látják. Gyakorlatilag újraélnek régi epizódokat, vagy azt látják, hogy ott vannak a közelükben. Az utolsó időkben már nem a jelenben élnek, hanem a múlt valamilyen keverékében.
Főleg a nagybeteg haldoklók élik ezt át, ahogy a testük, és a szellemük is fokozatosan összeomlik. Ha valaki ilyesmit él át, az általában már haldoklik. Amikor elkezd elköszönni, akkor nagy eséllyel már legfeljebb csak napjai vannak hátra. Legalább is a családunkban a betegek így mentek el.
Igen,az utolsó pár napban reményt adhat,hogy végre eszik-iszik kicsit,mintha jobban is lenne,de ez már nem következik be,2 max.3 nap és meghal.
Lehet a halottal álmodas is egy jele,de éber állapotban is látják elhunyt hozzátartozóikat,ilyenkor bámulnak meredten vagy a plafonra vagy a szoba egy részére. Van,aki beszél is hozzájuk. Itt már nagy összeomlás van a szervezetben. A haldoklás ,betegség esetén egy kicsit hosszabb folyamat,akár 3-4 nap is lehet. Ezalatt fokozatosan épül le minden. A vége ugye a légzés-, és keringési központ leállása.
De ezek az álomképek,látomások nem hetekkel/hónapokkal korábban vannak,hanem max.5-10 nappal korábban kezdődnek. Amiről írsz,inkább jóslat.
Nekem nagyszüleim a haláluk éjszakáján mindketten megjelentek álmomban és elbucsúztak. Hugom halála előtt 3 héttel álmodtam olyat,ami jósló jellegű volt. Halála napján még a kórházban fogtam,simogattam a kezét,beszéltem hozzá,hogy meg fogsz gyógyulni,nem adhatod fel. A test és agyhullámokat mérő monitorok folyamatos érték kilengéseket mutattak. Biztam benne,hogy felépül. Hazajöttem tőle,majd d.u.5-kor elmentem tusolni,már nagyon zsongott a fejem. 2 perc forróvíz folyatás után végigfutott a hideg a testemen,tiszta libabőr lettem és elkezdtem zokogni. Kiszoltam a páromnak a tusolóból,hogy meghalt a hugom. Nem értette miért mondom,ekkor megcsörrent a telefon és apu közölte,hogy meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!