Kórház folyóson unokám megkérdezte anyát hogy mért halt meg a bácsi? , és most hová viszik a bácsit? 😔😔mégis honnét vette a gyerek hogy, az akit tolnak az egy halott, pláne az egy bácsi? 🤔
Figyelt kérdés
most lesz a gyerkőc 5-éves 😏létezik ilyen vagy csak gyerkőc fantáziája nagy🤔
habár máskor is volt hasonló megjegyzései 🤔ilyen hogy az apai nagyszülei ott ülnek a temetőbe 😢pedig sosem volt náluk🤔vagy az előző lakásunkban, hogy a néni ott áll a háta mögött és azt nézi hogyan öltöznek 🤔
2020. márc. 2. 14:12
1/11 anonim válasza:
Figyu.. Szerintem nincs vele semmi baj amikor én is kicsi voltam tudtam pár hülyeséget, mondani! Ha előtte ilyenekről beszéltek/beszéltetek valamikor lehet hogy onnan vette.. Remélem tudtam segíteni
2/11 anonim válasza:
Jesszus. Nagyi vagy, és mindenhová smileykat teszel?
Ne csináld, zavaró.
A gyerkőc csak kitalálta.
3/11 anonim válasza:
Néha mondanak furcsákat a gyerekek. Szinte mindenkinek van ilyen sztorija.
Az okát nem tudjuk.
4/11 anonim válasza:
Ne szavazz a választásokon, légyszi.
5/11 anonim válasza:
Tessék még néhány smileyt idetenni, nem tetszik így is gyerekesen viselkedni. Hova tart a világ..
6/11 anonim válasza:
5 éves gyerek tudja hogy akik meghaltak a temetőbe kerülnek még ha nem is járt ott.Ha letakart arcú embert lát vagy tepsibe lévőt tudja hogy halott nem hülye csak gyerek...
7/11 anonim válasza:
Én is tettem véletlenszerű megjegyzéseket ennyi idősen. Amire emlékszem: mentünk az autóval, és bekanyarodtunk egy utcába. Én teljes bizonyossággal kijelentettem, hogy ez a "Bab utca". Nem tudom honnan jött.
8/11 anonim válasza:
A gyerekek nem hülyék. Sőt, sokkal kreatívabbak, sokkal tisztábban látják az objektív valóságot, mivel nem homályosítja el őket az elszabadult elméjük, ahogy a felnőtteket. A gyerekek mondhatni bölcsebbek a felnőtteknél. Aztán a felnőttek szépen visszarontják őket a saját szintjükre. Bármit is csinál a gyerek, azért lecseszés, érzelmi terror jár. Főleg akkor, ha nem az elméjébe belebetegedett felnőtt akarata szerint viselkedik a gyerek.
9/11 anonim válasza:
Látta👀a tv-ben📺vagy a neten💻,a gyerekeknek👦👧 is van esze.
Ja és nem kell minden hagulat jelzéshez sárga fejet rakni,attól nem lessz fiatalosabb egy nagymami👵.
10/11 anonim válasza:
Egy 5 éves gyereknek már meglepően jók a kognitív képességei. Lehet még nem old meg egyenletet, de már találkozhatott a halál, az elmúlás fogalmával még ha nem is tudja pontosan mi van mögötte. Nem kell szellemeket látni mindenben - ja és kevesebb simle jobban érthetőbbé teszi a mondanivalódat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!