Hogyan kerülhetek kapcsolatba egy halott ismerősömmel? Màrmint most halt meg 1 hete ès olvastam vannak akik halott szeretteikkel kapcsolatba tudnak kerülni. Ugye nem kèpzelet ez az egèsz? Normàlis vàlaszokat kèrek!🙁
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 21:10
1/8 A kérdező kommentje:
Beszélgetés a halott szellemével stb
2020. júl. 13. 21:11
2/8 anonim válasza:
Igen,lehet,csak egy olyan valakit kell keresned,akinek nagy tapasztalata van ezekben a dolgokban.Fogadd őszinte részvétem.
3/8 anonim válasza:
nem itt, hanem az Ezotéria kategóriában a helye!
Még akkor is kapsz választ, ha lerí, hogy troll vagy.
4/8 anonim válasza:
Részvétem.
De akit ismerek, látnok, az ki szokott akadni, ha egy ilyen frissen elhunytat már hábrgatni akarnak.
5/8 anonim válasza:
Sehogy. Magadnak ártasz, ha ilyennel próbálkozol. Egyrészt ő nem kommunkálhat veled semmilyen formában, akit pedig megidéznek neked, az csak egy hazug démon, aki az elhunytban volt. Viszont te meg megnyitod ezek előtt a lények előtt magad,be is szedsz belőlük, és még a fejedre egy nagy adag átkot is kapsz, ami alatt nyögsz. Szóval eszedbe ne jusson.
7/8 anonim válasza:
Ne akarj ilyesmit. Az egész átverés és csak a pénzed megy rá. Maradj meg az ismerősöd emlékével, nyugodjon békében. Másrészről ez szpiritizmus, főleg nem ajánlott. Keress valami más megoldást, hogy rá emlékezz
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne zaklasd... Még csak most távozott az élők közül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!