Madim kérdése:
A járvány időszakában -ha a halott nem vírusfertőzés miatt hunyt el- eltemethető-e, koporsóban, v. hamvasztva, vagy ez utóbbinál későbbre kell halasztani a temetést? Ha lebonyolítható, milyen feltételek mellett?
Figyelt kérdés
#temetés #koronavírus járványkor
2020. márc. 19. 22:21
1/3 anonim válasza:
Itthon a temetéseket még nem szüntették be.
2/3 anonim válasza:
Én anyukám temetése ápr. 3-an lenne. Teljesen tanácstalan vagyok mi lesz addig. El kell-e:majd halasztani. A lelkesznek írtam prnzelen a búcsúbeszédet elküldtem meg nem válaszolt. Olyan idegőrlő az egész mi lesz hogy lesz.. karantén lesz-e addig. Akkor még a tesok se tudnak eljönni mert nem pestiek. Rohadt virus
3/3 A kérdező kommentje:
Időközben új infók születtek.Mi is vidékiek vagyunk, hasonló gondokkal,de a tem.vállalat azt mondta,ŐK MEGŐRZIK ADDIG A HAMVAKAT (de mi is megtehetjük e helyzetben) amíg a temetés időpontját nem közöljük.Nálunk is a rokonság távolléte és a vírus miatti bizonytalan jövő a probl.forrása. Így vsz. nyár elején temetünk.
2020. márc. 23. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!