Mi az én? Vagy ki az én? Tud erre valaki választ?
Vannak tanítások, amelyek válaszlehetőségeket kínálnak.
Pl. Rupert Spira, Tolle, Mooji, és egyre többen..
Tapasztalati válaszok érdekelnének, mert tudom hogy sok ilyen van.
Tudom mennyire elterel a földi mivoltunk, és világos hogy milyen könnyen kötődünk a látszathoz.
A figyelemátrendeződés a kulcs, habár ez könnyen megvalósítható, épp olyan nehéz.
Ha kifejted szìvesen elolvasom.
Ki az aki olvas ès ki az aki valaszol?
Ki lát a szemeiddel, ki hall a fuleiddel?
Ezt csak gyakorlati módszer mutatja meg .
Külső elmèlkedès,könyvek nem.
Nekem a gyakorlati tapasztalat Tibeti irányzathoz tartozó meditáciòval.
Mooji...nem megvilágosodott biznisz guru
Spirat kedveltem,nem is őt hanem az advaita vèdanta irányzatot,deeeee ......az instant ùt ahogy ő nevezi az emberek kb 10? % nak válhat be.
Vannak minimalus karmaval szuletett emberek,nekik az instant megvilágododàs muxik.
90% fizeti a sokszaz euros hetvegi elmélkedeseket kb 0 eredménnyel.
Tolle meg nem èrdemel szot reszemről.
Egyebként egyre tavolodunk a feltett kerdèsedtől,az egyre tobb elmélkedéssel.
Igen és a lehetőség ott van előtted is.
Villanasnyi rálátást,tapasztalatot a legalapvetőbb meditációval is el lehet érni,mindenkinek.
Ha pedig a biznisz guruknak utána olvasol ,mindhárom általad feldorolt névvel találkozol,és még másokéval is.
Könyvek mint információ segítenek a meditációk közben tapasztalt dolgok megèrtésében.
Semmi más hasznuk nincs.
Ha nincsen meditációban való megtapasztalàs,akkor elképzelések vannak,olvasgatàs handabanda,hamuka,hazudozas.
Az Èn re való rálátàs kemény munka,nem olvasás és elmélkedés.
Nem hit hanem tapasztalat.
Leborulàs,meditácó,mantra,ez a 3 dolog ami segít.
Minden más csak lényeg nélküli körítés.
Mooji ès Spira ....ha ùgy lenne minden ahogyan mondják tele lenne a föld most 2020 ban Buddhákkal...de nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!