Mit tegyek ha resztvettem az ezo tv sms jóslasban azonban választ nem érkezett?
Elkuldtem az SMS-t jött egy válasz sms is hogy hamarosan megkapom választ de azóta eltelt már 1 nap és semmi.
Mit kell ilyenkor tenni? Ugyanúgy ki kell fizetni az sms árat?
Megfizetted a tanulópénzt, ha csalókba veted bizalmad.
At SMS árát már kifizetted, rajta lesz a számládon, vagy mér levonták kártyádról.
Tegyük hozzá, jogosan, hiszen a szolgáltató teljesítette a rá eső részt, továbbították SMS-ed.
Az SMS-est már kifizetted így jártál. Jelents be őket a fogyasztóvédelemnél, de gyanítom hogy lesz valami apróbetűs rész amire hivatkozni tudnak.
Egyébként most komolyan, szerinted egy db nettó sms-ből mi a szösz lehet megjósolni? :D
Miért fizetsz olyanért, amit akármikor ezerszer jobban meg tudod magadnak csinálni????
Én se fizetek az embereknek, hogy etessenek. Van két kezem, egy is elég. Neked netán nincs internet? Tv-d persze van te fideszes szellemileg rothadó hulla.
"egy válasz sms is hogy hamarosan megkapom választ de azóta eltelt már 1 nap és semmi"
A jóslat az volt, hogy hamarosan fogsz választ kapni. Szóval ezért fizettél. A jóslat viszont nem jött be. Előfordul az ilyesmi.
"jött egy válasz sms is hogy hamarosan megkapom választ"
Egy szavad sem lehet! Megjósolták, hogy kapsz választ SMS-edre. Megkaptad.
Most rajtad a sor lenyelni a békát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!