Van, aki elhiszi, hogy a világunk es az emberi sorsok csak véletlenekből állnak es nincsenek irányítva? Én már nem.
Ez is egyén függő, szerintem a penz megoldja a gondok minimum 80 százalékát. Minimum. Ha ezt a személyt vesszük alapul, szeritem ő benne volt a legszerencsésebb 10 százalékban, azt csinalhatta, amit szeret, persze nem tudom, hogy mi zajlott le benne, de en pl. nagyon nagyravágyó típus vagyok es szeritem is nagyon jó elete volt, mégis volt annyira határozott, hogy ilyen fiatalon megölje magát.
Bár mivel borderline is vagyok, azon is szoktam gondolkodni, hogy mi lenne, ha mindenem, amit akarok meglenne, ha nem lennék mentális beteg, akkor pedig lehet, hogy az lenne a bajom, hogy nem akarom, hogy vége legyen az életnek, mert túl jó.
Ha párod van, akkor te már eleve beletartozol abba a 99,9 százalékba, akik képesek egy kapcsolatra, en a 0,01-be tartozom. Nem lehet kapcsolatom, soha nem is volt, ebből kifolyólag családom sem lehet, gyerekem meg plane, egyke vagyok, szóval képzelheted, hogy milyenek a kilátásaim a jövőre nézve.
Es ez is része a családi “átoknak”, a családom fele egyedul maradt gyerek es kapcsolat nélkül. Pedig külsőségekben megint sokat kaptunk es ennek ellenére ez a helyzet. Na erre viszont mar senki nem mondhatja nekem, hogy nem ez a tendencia a családban. Eleve az egy hiba, hogy megszülettem, az apám totálisan életképtelen, egy ilyen embernek soha nem szabadna gyereket vállalnia.
A pszichológus semmit sem csinalt velem, a gyógyszertől kikészültem...
Hogy lett volna benne egy ember a legszerencsésebb 10 százalékban, ha olyan boldogtalan volt, hogy véget vetett az életének? Nem annak van jó élete, akinek a legnagyobb autója van, vagy aki a legnagyobb híresség a Földön, hanem annak, aki a leginkább boldognak érzi az életét. Ha ő öngyilkos lett, akkor ez valószínűleg rá nem volt igaz.
Nem hiszek abban, hogy létezik olyan ember, akinek semmi baja nincs, és ez így is van rendjén. Jönnek kisebb-nagyobb problémák, melyek megoldásra várnak, mint ahogy az ember is kereshet folyamatosan magának kihívásokat, melyeket ha elér, sikerélménye és elégedettségérzete lesz.
Miből gondolod, hogy nem vagy képes egy kapcsolatra? Ezen kívül, ha így érzed, ez bánt téged, vagy elfogadtad, hogy ilyen vagy és kész?
Szerintem túldimenzionálod a külsőségek kérdését. Mindig felhozom ilyenkor az életvidám, beszédes, kissé túlsúlyos lányt, akit a kisugárzása a legtöbb férfi számára vonzóvá tesz, illetve a vékony, szép, de visszahúzódó, inkább a háttérben maradó "szürke kisegér" esetét, aki - bár a külsőségeket tekintve szebb - kevésbé vonzó.
Pontosan ez a hihetetlen számomra. Egy ilyen ember öngyilkos lesz, több millió nyomorgó, éhező, hajléktalan, tartós beteg pedig élni akar tovább. Irigylem a határozottságát.
Szerintem beletartozott a legszerencsésebb 10 százalékba, de ő ennek ellenére sem akart itt maradni. Es nyilván ez csak egy példa.
26 évig nem voltam képes kapcsolatra, már nyilván nem is leszek, plusz az élet megincsak direkt olyanokat sodort az utamba, akiknek képtelen lettem volna igent mondani.
Nyilván nagyon bánt, hogy egyedül fogok maradni, nincs is rosszabb egy szenilis, macskás, magányos venasszonynál, ne belőlem pont ez válna, ha nem ölném meg magam.
A külsőt csak azért hoztam fel, hogy érzékletessem, hogy hány férfit kellett mar visszautasítanom.
Ez a szentháromság nekem.
1. Egészségi állapot
2.Magánélet ( szerelmi, családi)
3.Pénzügyi, vagyoni helyzet
Én senkit nem ismerek környezetemben akinél mindegyik rendben lenne.
Ha itt van olyan valaki, kérem jelezze, érdekelne.
En tudnék olyat mutatni, akinél 95 százalékban rendben van. Nem is keveset. Bár ismert emberek között is van rengeteg nagyon sikeres, őket te is ismerheted. Plusz pl. engem mondjuk egy válás annyira nem viselne meg 100 millió dolláros vagyonnal, a gyerekeimmel és egy szép karrierrel.
Es akinek egyik sincs rendben es soha nem is lesz, mint pl. nekem, azokkal mi van?
Amit elképzelsz a gondolataidban, olyan lesz az életed.
Soha nem is lesz?
Mondd azt hogy jó lesz.
És elindítod jó irányban az életedet.
26-os, a depresszió ennél jóval összetettebb folyamat. Az ilyen hozzászólásokkal lekicsinyled a depressziós emberek problémáját és súlyosbítasz a helyzetükön.
Kérdező, ha a gyógyszerekre rosszul reagáltál, akkor próbálj egy pszichoterapeutát keresni, hátha az több segítséget tud számodra nyújtani.
Vannak sokkal rosszabb sorsok.. A pénz nem jelent gazdagságot.
Törekedj az egészségességre ne félj orvosi segítséget kérni a mentális betegség egy nagyon rossz betegség, ha hosszútávon ilyen feketének látod a világot az baj.
Ha megkapod a megfelelőbkezelést jobb lesz. Utánna.
Keresd mindennek a jó oldalát. Járd a természetet. Gondozz kertet. Növényeket. Szeresd önmagad. Szeresd az életet.
Van aki túl éli a gyermekét. Van akinek eltűnik egy szerette. Van akinek megölik a családját. Van aki sosem lehet szabad. Van akinek nincs mit ennie innia. Van akinek egy hatalmas lehetőség lenne a te életed. Élj vele. Hozd ki belőle a legjobbat. Ennyivel saját magadnak tartozol.
Szedjél 5htp-t.Halolaj.Krill.Mg kelát.
Sétálj nagyokat kint a szabadban.Sport.
Jobb mint a dili doki.Ezekre ne hallgass.
Nekem segített.
5 évig szenvedtem depi, kényszeres gondolatok, pánikroham, deperszonalizáció.
3 éve semmi bajom, szuper a közérzetem, erősebb vagyok bárkinél mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!