Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted mi van a halál után?

Szerinted mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Te hiszel abban hogy van valami utána? Ha igen, te hogy képzeled el?

2020. szept. 5. 10:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
57%
18/ Ha nincs igazságosság, akkor tökmindegy hogy mit csinálok. Eláshatnék embereket élve például, jól elkábítva. Ha nincs igazságosság akkor úgy szidom az Istent ahogy csak akarom! Ha nincs igazságosság akkor minek tűröm el a genya anyámat???? Ki is nyírhatnám. Kár hogy nem vagyok képes embert ölni. Sok mindent megváltoztatna az az egyetlen mondatod hogy nincs igazságosság, és nem is lesz soha! Képes vagy felfogni, hogy mennyi mindent változtatna meg??? Hm??
2020. okt. 18. 11:31
 32/34 anonim ***** válasza:

18 nem járt eleget a természetben...mert van. ha ateista olvasson Darwint. vagy nézzen Attenborought.

31 erős de igaz...

Másnap...felkel a nap, csicseregnek a madarak, születnek és meghalnak.. azaz az élet megy tovább...ja meg meggyászolnak, ez biztos van a halálunk után...szóval van élet a halál után, csak nem a halotté. Hogy van e túlvilág? azt nem tudja senki 100%ig biztosan.

Az én túlvilági elméletem egyszerű, meghalunk és a pokol tisztító tüze, megtisztítja a Lelket, majd a purgatóriumban szieszta. "a hamis menny" a "meg nem élt vágyaké" onnét vagy visszatérsz megélni, megtapasztalni a dolgok karamelizált részét (azaz legyen édes vagy keserű), ha meg minden pipa, mehetsz a Menybe, nirvánába ahogy tetszik. (arról ötletem sincs milyen lehet)

2020. okt. 18. 12:16
 33/34 anonim ***** válasza:
31-es. Szerintem fuss neki mégegyszer mert nem értelmezted rendesen. Az a fogalom higy igazságosság emberi kreálmány. Megölheted anyádat is csak börtönbe kerülsz. Hogy miért? Mert törvényt szegsz. És a törvények honnan származnak? Az emberi elméből. Ennek ellenére ha kimész a természetben még mindig az erőssebb kutya b@szik.
2020. okt. 18. 12:37
 34/34 anonim ***** válasza:

áhá így érted, a törvények alapjai is a "igazságra" épül. mármint nem jelentős a különbség a természet törvényei és az ember kreálta között, csak le kell menni az alapokik.

az ember társas lény így hasonló a rendszere a falkában, csordákám élő vadakéhoz. S egy falkán belül ritkán mennek vérre, elverés elmarás még szóba jön de ritka az élet kioltása.

Valamint ez nálunk ugyan úgy igaz "mindig az erőssebb kutya b@szik.". ha a nő, lány vagy az állat világnál maradva a nőstény nem érzi biztonságban magát a férfi vagy a hím mellet akkor nem fog vele maradni, vagy bele se kezd. Az állatoknál ez az erő, az erős, életképesebb a beteg vagy sérül állatnál. Az erős képes megóvni az utódot és az anyát a veszélytől.

Nálunk is vagy a fizikai, vagy az anyagi biztonság erősen befolyásolja a kapcsolatokat.

ezt mert imádom:

https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

ez meg mert érdekes:

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 18. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!