Szerinted mi van a halál után?
18 nem járt eleget a természetben...mert van. ha ateista olvasson Darwint. vagy nézzen Attenborought.
31 erős de igaz...
Másnap...felkel a nap, csicseregnek a madarak, születnek és meghalnak.. azaz az élet megy tovább...ja meg meggyászolnak, ez biztos van a halálunk után...szóval van élet a halál után, csak nem a halotté. Hogy van e túlvilág? azt nem tudja senki 100%ig biztosan.
Az én túlvilági elméletem egyszerű, meghalunk és a pokol tisztító tüze, megtisztítja a Lelket, majd a purgatóriumban szieszta. "a hamis menny" a "meg nem élt vágyaké" onnét vagy visszatérsz megélni, megtapasztalni a dolgok karamelizált részét (azaz legyen édes vagy keserű), ha meg minden pipa, mehetsz a Menybe, nirvánába ahogy tetszik. (arról ötletem sincs milyen lehet)
áhá így érted, a törvények alapjai is a "igazságra" épül. mármint nem jelentős a különbség a természet törvényei és az ember kreálta között, csak le kell menni az alapokik.
az ember társas lény így hasonló a rendszere a falkában, csordákám élő vadakéhoz. S egy falkán belül ritkán mennek vérre, elverés elmarás még szóba jön de ritka az élet kioltása.
Valamint ez nálunk ugyan úgy igaz "mindig az erőssebb kutya b@szik.". ha a nő, lány vagy az állat világnál maradva a nőstény nem érzi biztonságban magát a férfi vagy a hím mellet akkor nem fog vele maradni, vagy bele se kezd. Az állatoknál ez az erő, az erős, életképesebb a beteg vagy sérül állatnál. Az erős képes megóvni az utódot és az anyát a veszélytől.
Nálunk is vagy a fizikai, vagy az anyagi biztonság erősen befolyásolja a kapcsolatokat.
ezt mert imádom:
https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ
ez meg mert érdekes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!