Szerinted mi van a halál után?
Két válasszal szolgálnék. Az első amiben hiszek, a második amit szeretnék.
1:
Az ember lelke ami egyesek szerint tovaszáll a túlvilágra, az valójában egy halom elektormosságból álló jelsorozat az agyban, amely korábbi tapasztalatainkból alkotja a személyiségünk. Ha a szervezetünk leáll, az agy megszűnik működni és a jelek lassan abba maradnak.
Én speciel nem olvastam az említett orosz kutyafejes kísérletről, de nagy valószínűséggel maximum egy hiányos ösztönökkel bíró kutyát hoztak vissza és semmiképp sem az eredeti tapasztalatokkal bíró alanyt. Alapból is elég kamunak hangzik, de nem bírálok senkit vagy beszélek le arról, hoyg elhiggye.
2:
Ha csak arról beszélünk mit szeretnék akkor az újjászületés egy másik világba érdekes lenne, akár saját magamként, akár másként (más személyként, élőlényként). Bár az emlékeimet örülnek ha megtarthatnám.
Azért mondták ezt mert próbáltak valamivel hatni a kettyós fejedre. Aki ki akarja nyírni magát az zakkant. De te akkora majom vagy, hogy észre sem veszed azokat akiknek fontos vagy.
Ha az én barátaim közül valaki meg akarná ölni magát, a csillagokat is lehazudnám az égről hogy marasztaljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!