Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted mi van a halál után?

Szerinted mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Te hiszel abban hogy van valami utána? Ha igen, te hogy képzeled el?

2020. szept. 5. 10:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Van, de az nem "ÉLET"!
2020. szept. 6. 04:59
 12/34 anonim válasza:
22%
hát a halál után én vagyok az egyetlen egy ember aki tudja mi van utánna a személyiségünk tovább él egy másik szvérába hidd el ne akart tudni kár volt életemet elrontani ami jó volt én idéztem szellemet és foglakoztam a fehér zaj jelenséggel !!!!! meg lett az ára t=obbsz=or jártam teplomba amint életembe dicoba és teplomba eljársz még lehet rosszb is ha nem szívesen teszed be a lábad mint ha elk=ovetlnél egy bolti lopást én csak mesélhetnék róla !! Van pokol és van túlvilág is !!!
2020. szept. 6. 11:03
 13/34 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem semmi. Régebben én is bíztam a túlvilágban, de anióta láttam az oroszok kisérletét azóta nagyon pesszimista lettem. Konkrétan arra gondolok amikor egy halott kutya levágott fejét visszahoztak az életbe pár percre. És nem azok nem idegek voltak hanem rendesen reagált a kajára stb.. Ezek után szerintem úgy tudom elképzelni a halált, mint amikor lekapcsolod a számítógéped, a windows jellel a sarokban, viszont a gépeden nincsen bekapcsológomb, mert a tudomány nem tart ott, hogy be is tudjad kapcsolni újra. Egy kicsit hülye hasonlat de a lényeget érted.
2020. szept. 6. 14:55
 14/34 anonim ***** válasza:
0%
2020. szept. 6. 15:02
 15/34 anonim ***** válasza:
22%
Maga a lélek örök nem tud meghalni. A vágyai, és a tettei szerint megy tovább. Ezek törvények,nem függnek a parányi ember elképzeléseitől. De ha tudja az ember a törvényeket, akkor már jobban ellavírozhat.
2020. szept. 7. 20:50
 16/34 anonim ***** válasza:
23%

Két válasszal szolgálnék. Az első amiben hiszek, a második amit szeretnék.

1:

Az ember lelke ami egyesek szerint tovaszáll a túlvilágra, az valójában egy halom elektormosságból álló jelsorozat az agyban, amely korábbi tapasztalatainkból alkotja a személyiségünk. Ha a szervezetünk leáll, az agy megszűnik működni és a jelek lassan abba maradnak.

Én speciel nem olvastam az említett orosz kutyafejes kísérletről, de nagy valószínűséggel maximum egy hiányos ösztönökkel bíró kutyát hoztak vissza és semmiképp sem az eredeti tapasztalatokkal bíró alanyt. Alapból is elég kamunak hangzik, de nem bírálok senkit vagy beszélek le arról, hoyg elhiggye.

2:

Ha csak arról beszélünk mit szeretnék akkor az újjászületés egy másik világba érdekes lenne, akár saját magamként, akár másként (más személyként, élőlényként). Bár az emlékeimet örülnek ha megtarthatnám.

2020. szept. 21. 18:23
 17/34 anonim ***** válasza:
47%
A halál után szellem leszel, látod a testedet amiben éltél. Megnézed a temetésedet. Hallod amit az élők beszélnek és gondolnak. Szerintem. Egy ideig tehát még itt tartózkodik a szellemed.. amíg levonod a tanulságokat az életedből. Szólni szeretnél az élőkhöz, beszélni, üzenni, kommunikálni, de nem tudsz. Sok szellem nem is tudja hogy halott. Gondolom attól függ hogy hogyan haltak meg. Ha hirtelen, egy pillanat alatt, mert ugye ilyen is van, akkor nem is tudja hogy halott. Mindenesetre szerintem van valami a halál után! Egy teljesen más dimenzióba kerül a lelked. Ha semmi sem lenne a halál után, akkor az életnek sem lenne semmi értelme. Sőt, igazságtalan lenne! Az nem lehet hogy valakik meghalnak csecsemőként, két vagy hat évesen, míg mások nyolcvan évig is elélnek! Hol lenne akkor az igazságosság??
2020. szept. 24. 16:14
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Ki mondza hogy van igazságosság? Ezt is csak az ember kreálta. Nincsen igazságosság, ahogy a természetben sem látsz.
2020. szept. 24. 17:03
 19/34 anonim ***** válasza:
52%
18/ Akkor miért fenyegetik sokan azzal az öngyilkosokat, hogy ha megölik magukat, nem szűnik meg a szenvedésük!? Mert én milliószor gondoltam az öngyilkosságra és nekem mindenki ezzel jött, hogy nem szűnik meg a kínom!! Meg hogy rossz hatással lesz a karmámra meg és a többi! Senki sem mondta hogy nyugodtan öljem meg magam, mert a halállal minden véget ér!Egy ember sem mondta ezt nekem! Érdekes??!
2020. szept. 24. 18:27
 20/34 anonim ***** válasza:
67%

Azért mondták ezt mert próbáltak valamivel hatni a kettyós fejedre. Aki ki akarja nyírni magát az zakkant. De te akkora majom vagy, hogy észre sem veszed azokat akiknek fontos vagy.

Ha az én barátaim közül valaki meg akarná ölni magát, a csillagokat is lehazudnám az égről hogy marasztaljam.

2020. szept. 24. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!