Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted mi van a halál után?

Szerinted mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Te hiszel abban hogy van valami utána? Ha igen, te hogy képzeled el?

2020. szept. 5. 10:37
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
igen létezik egy másik dimenzió elméletileg ha öngyilkos leszek akkor a pokolba jutsz vagy nem attól füg milyen életformát éltél ami istennek megfelel odajutsz aki szellemet idéz szellemidézés után én is meghaltam először is öngyilkosságra vanak modszerek mint pszihologia dolgok nem pszihiáter nem azt feljdd el az többer árt mint használ !!!! ki kel írni a dolgot magadbol vagy kibeszélni a gondokat okozhassa alcsony tesztoszteron szint sok megoldás a tesztoszteron ne pszihiátriai szerek azokat be ne vedd állma kaszája csak dagad tőle megoldható minden !!
2020. szept. 24. 19:16
 22/34 anonim ***** válasza:

16 vagyok.

Nem értem mért pontoztak le. A véleményemet fejtettem ki, nem sértettem senkit azzal amiben én hiszek és senkit nem kívántam lebeszélni arról amiben ő hisz. Valójában a 2. válaszommal még nyitottam is a kicsit elvontabb, spirituálisabb szempontokat figyelembe vételezett világ felé. Nem hülyéztem le senkit és nem mondtam, hogy csak nekem van igazam, így nem látom értelmét, hoyg nulla százalékot kaptam.

2020. szept. 24. 20:19
 23/34 anonim ***** válasza:

*16. vagyok

Akartam mondani az előbb de kicsit félreérthető lett

2020. szept. 24. 20:21
 24/34 anonim ***** válasza:
46%
Sokak számára ijesztő a reinkarnáció létezése. Ezt ne feledjük el! És ami megijeszt, azt könnyebb letagadni! Nekem is ijesztő, mert nem tudom megint szegénynek vagy betegnek fogok -e születni. De attól még hogy tagadjuk, igaz lehet. Sok ember magas szintű tudással, képességekkel születik, ami simán magyarázható a rein. nel. Ezenfelül ha tagadjuk a reint, akkor nyugodtan bánthatunk másokat, hiszen úgysem üt vissza ránk, mert nincs kövi életünk. Vagyis még egy további ok a tagadására! Szóval, végül is mindenki maga dönti el, hogy miben kényelmesebb neki hinni.
2020. szept. 25. 11:58
 25/34 anonim ***** válasza:
57%

16, nekem pont az tetszik benne, hogy nincs sok emlék, ha mind mindenre emlékeznénk túl könnyű és monoton lenne, így is vannak sablon szerű pillanatok amik klisések, már-már unalmasak.

Nekem pont az fogott meg benne, hogy a tettek, tapasztalatok nem a semmibe, vagy a megítélés trónjára kerül (menny-pokol) hanem újra s újra ismétlődik.

a "magas szintű tudásúak" csak azért tűnnek annak mert már régóta ismétlik így őnekik kevesebb időbe telik megtanulni mint azoknak kik most vagy nem olyan rég kezdték.

Ahogy én a reinkarnációra tekintek az egy kovácsműhely aminek az eredménye, a kiváló minőségű edzett vagy damaszkolt acél.

A föld a műhely, az élet a kovács s az ember a vas.

2020. szept. 25. 13:37
 26/34 anonim válasza:
65%
hosszászolnák én mi van ott!!!! inkáb ne akrjátok tudni !!
2020. szept. 25. 13:52
 27/34 anonim ***** válasza:
52%

19....

Vannak szeretteid? Belegondoltál abba mekkora szenvedéssel jár az, hogy te esetleg kilépsz? ahelyett, hogy szimplán változtatnál az életviteleden?

Egy családtag elvesztése alapjában is szomorú fájó érzés, de a háziállaté sem egyszerű... nem hogy egy gyilkosságé.

Míg itt vagy van kiút, van lehetőség.

Őszintén bennem is felmerült párszor, amit a harag s keserűség táplált. Majd láttam egy filmet, sorozatot megtörtént gyilkossági eseteket dolgozott fel, s látva, hogy az apa 20-30 év után is ugyan úgy elérzékenyül mint akkor mikor az eset történt, elgondolkoztam...Ki tenném e ennek azokat akik még számítanak nekem? S hát látod, nem. Azzal az erővel mivel az önsajnálatom tápláltam, nekiálltam keresni, hol csúsztam el, hol sértődtem be ennyire, majd okulva a történtekből lassan apránként változtatni kezdtem magamon, s változok a mai napig. (szakival lehet gyorsabb lenne, de így növeli a büszkeségem, hogy önerőből is megy ha az ember akar...kiléphet, kimászhat, felhagyhat az "előző életvitellel", lezárhatja, 'véget vethet annak az életnek' klinikai halál, azaz öngyilkosság nélkül)

2020. szept. 25. 14:19
 28/34 anonim ***** válasza:
62%
A lepontozók ennyire tudják, hogy mi van a halál után? Vagy mi alapján csinálják?
2020. szept. 26. 21:12
 29/34 anonim ***** válasza:
71%
28 ízlés szerint, kinek új kezdet, másnak végítélet, megint másnak, egy kemény másnap...
2020. szept. 28. 12:53
 30/34 anonim ***** válasza:
62%
...ők majd kiheverik.
2020. szept. 28. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!