Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2020-ban van létjogosultsága...

2020-ban van létjogosultsága az ezotéria kategóriának?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember aki érdeklődik ez iránt, már komolyabb facebook csoportokban van, meg ugye 2020 van és kicsit felvilágosultabb a világ talán.
2020. aug. 31. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen formában nincs. Az asztrológia nemcsak napjegyből áll. Személyre szabott elemzést pedig hülye lesz ingyen készíteni, aki ért hozzá.
2020. aug. 31. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed a napi kérdések számát, láthatod, hogy van - és lesz is, figyelembevéve az itteni anonimitást.
2020. aug. 31. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért ne lenne. Az fb nem minden. Ittt is lehet gondolatébresztő hozzászólásokat olvasni. Tény, hogy kevés a búza és sok az ocsu. De meg kell tanulni szelektálni.
2020. aug. 31. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
22%
Józan ésszel azt gondolná az ember, hogy nincs. Hogy 2020-ban ilyen, hogy ezotéria, már a legtanulatlanabb, leginkább vakon bármiben hívő emberek fejében sem fordul meg. Buta emberek mindig lesznek, az az egy biztos. De én azt gondolnám, hogy akiket az ezotéria, a horoszkóp, mágia, meg ilyenek érdekelnek, majd átállnak az 5G ellenesek táborába, laposföld-hívők lesznek, mert az most divatos, vagy bármi hasonló. De közben belegondoltam, és igazából azért marad ez meg még jó sokáig - talán örökre -, amiért anno létre is jött. Egyszerűbb mágiával, horoszkóppal megmagyarázni olyan dolgokat, amiket nem érnek fel ésszel. Hogy mittudomén, azért nem sikerül összejönni a csajjal, mert én rák vagyok, ő meg skorpió, és le van írva, hogy ezek nem illenek össze. És akkor megmagyarázta magának, nem kell elgondolkodni olyanokon, hogy miben tudna fejlődni, hogy vonzóbb legyen a másik fél számára. Ilyen téren mindig lesz helye az ezotériának meg a hasonló dolgoknak.
2020. szept. 1. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!