Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » GyK-Ezotéria találkozó valamil...

GyK-Ezotéria találkozó valamilyen paranormális helyen?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy szervezhetnénk közösen egy expedíciót valamilyen különleges helyre, bizonyítékokat gyűjtenénk, dokumentálnánk az utazást.

Ismertek esetleg olyan helyeket, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek, kapcsolódnak hozzá eltűnések, esetleg holttesteket is fedeztek már fel ott?

Kísértetjárta házakra és erdőkre, bőrváltók vadászterületeire gondolok, ahol találhatnánk valami érdekeset.

A Kárpát-medencében van valami olyan hely, mint a Bermuda-háromszög vagy a Halálhegy?

2020. aug. 13. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én hálószobámban rendszeresen történnek megmagyarázhatatlan dolgok, pedig próbálom megmagyarázni, de sose hisznek nekem... :/
2020. aug. 13. 13:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Szeretnéd, hogy a hálódba szervezzünk expedíciót? Hányan férünk be?

Az én hálószobámban történteket sem hinnék el sokan, de ezek ettől nem lesznek paranormálisak.

Ha valami el is tűnik, azt általában az ügyeletes orvos a balesetin ki tudja szedni.

Valami komolyabbra gondolok. Pl. mint a Skinwalker ranch vagy hasonló. Amerika tele van ilyen helyekkel. Nem akarom elhinni, hogy itt nincs.

2020. aug. 13. 13:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Romániában van egy ilyen híres erdő.

[link]

Menj oda és eltűnsz.

2020. aug. 13. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Ezotéria hívei és a bizonyítékgyűjtés? Ez aranyos :D
2020. aug. 13. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nah mi lesz a talival? Nem elég para nemnormális az az erdő?
2020. aug. 15. 09:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Nehéz úgy talit szervezni, hogy senki sem írta eljön.

Ha tudtad volna értelmezni a kérdés szövegét, akkor neked is feltűnt volna, hogy mire irányul.

2020. aug. 15. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Írtam neked egy helyet ami itt van nem messze.

Ott vagy már?

2020. aug. 15. 10:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Továbbra is kérlek, hogy értelmezd a kérdést. Ha ez megvan, akkor térj vissza a kommentelésre. Köszi.
2020. aug. 15. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!