Miért uralta el az ezo kategóriát az asztrológia és az álomfejtés?
Régebben egy csomó érdekes (sőt olykor tanulságos) beszélgetést lehetett olvasni az UFO, a parapszichológia és a term.feletti lények kategóriából.
Mostanában a kérdések 90%-a olyan szintű, hogy "rotációs kapával álmodtam, mit jelent?" vagy "az ikrek és az oroszlán nyalogathat-e rizspudingot egymás könyökéről?"
Mi ez a színvonalzuhanás?
#1: Erre nem is gondoltam. A kommerszebb témák több embert vonzanak... mindazonáltal ez szerintem nem magyarázza 100%-osan az ezo rovat átváltozását. Tavaly ilyenkor kongó Holdról, szellemekről, démonidézésekről, fura lényekről, idegenekről szólt a kérdések háromnegyede. Volt itt minden, a démonűző kaktusztól a rossz lelkek kiszellőztetéséig. Hogy a rovat értelmesebb végéről is hozzak példát: M-effektus, emberelőtti civilizációk. Most meg...
#3: Például azokról a témákról, amiket #1-nek felsoroltam. 🙂
Kedves Tintanyúl,
tegyél fel magad kéréseket itt olyan témában, amik hiányozank neked. Hátha újra összegyűlik a neked hiányzó társaság. Hm?
Ui. Nem gondolod, hogy egy valódi hardcore ezohívőt egy szkeptikus el tud űzni? Vicclesz.
Ui2. Az álomfejtős kérdéseket, gyanítom, ugyanaz a 3-4 tinilányka írja. Neki an idejük itt lógni. Hermész Triszmegisztos munkássága után érdeklődők a könyvtárban vannak, nem a gyakin.
Ui3. Asszem a közösség színvonal anem romlott, sőt, kezdik belátni a népek, hogy minél komolyabb egy kérdés, annál valószínűtlebb, hogy értelmes választ ka rá az ember a gyakin. Nem a hozzászólások -esetleges- nívótlansága miatt, hanem mert ez az oldal nem mély és tartalmas válaszokra való.
fú ez téynleg nagyon para
tintanyúl, honnan tudtad, mi fog történni? tényleg látod a jövőt? jósolsz nekem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!