Az éjjel berregő hangra lettem figyelmes, majd egy fénygömbre, ami leverte a biztosítékot, de mást nem csinált, mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Az éjszaka arra ébredtem, hogy valami zúgó-berregő hangot ad, (kb. 4-5 másodpercig), majd a folyosó felől egy erős felvillanást láttam 1-2 másodpercig. De ahonnan láttam ezt, ott nincs se konnektor, se kapcsoló, se semmi. A világítás biztosítékát verte le, de visszakapcsolva égtek a lámpák. Mi lehetett ez?2020. aug. 29. 11:51
11/13 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem, hogy miért tették át az ezotériába, mert a kérdésnek ehhez a területhez semmi köze, különben is rühellem az ezoterikus magyarázkodásokat. Ez sima kicseszés így. Ha valami elektromos probléma volt, akkor logikus az eredeti kategória, ha pedig gömbvillám, akkor maximum tudomány, de semmiképpen sem ezotéria, mert konkrét dologról van szó, amire értelmes, logikus magyarázatot várok, semmiképpen sem ezoterikus maszlagot.
2020. szept. 1. 09:12
12/13 A kérdező kommentje:
Amúgy ahol láttam a felvillanást, ott a fal túlsó felén van kapcsoló, pont annak az áramkörnek, aminek a biztosítéka lement, de az a fal másik felén van, és a fal nem átlátszó.
2020. szept. 1. 09:13
13/13 anonim válasza:
És az a tuloldali kapcsoló is működik rendesen?
Hát esetleg villanyszerelö vagy elektronikai dolgokhoz értő ismerős talán tudna valami magyarázatot.
Egyik ismerősömnek a konnektorjábol bukkant egyszer elő a gömbvillám! De máshol is olvastam már hasonlót.
Az érdekes az, hogy nálad is csak annyi zavart okozott, hogy a biztositékot lecsapta . Máskor meg nagyobb károkat okoz. Szóval kiszámíthatatlan jelenség, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!