Ha az éjjeli lámpát egész éjjel égve hagyom, felrobbanhat az izzó?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 23:25
2/15 anonim válasza:
Minden lehetséges, bár elég kicsi a valószínűsége. :)
4/15 anonim válasza:
Akár nappal is felrobbanhat. Én már jártam úgy felkapcsolásnál, hogy bennszakadt a foglalatban.
5/15 anonim válasza:
Hagyományos wolfram szálas izzó?
6/15 anonim válasza:
Nem. Ezért éjjeli lámpa :) Amúgy sem robban fel, csak pukkan egyet vagy szisszen és sötét lesz.
7/15 anonim válasza:
a mostaniak nem robbannak.
Régen voltak olyanok, meg akkor robbanásbiztos búra is volt.
8/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy most unatkozol mikor kiirtad ezt a kérdést vagy mi?
Miért robbanna fel?
Azért éjjeli lámpa a neve.
Amúgy sem robban, hanem bukkan egyet amit ha esetleg alszol lehet meg sem hallasz.
9/15 anonim válasza:
A led lámpa meg még csak fel se melegszik. Nálunk anyukám miatt minden éjszaka égve kell maradnia, mert beteg és fél. Hagyományos távirányítós színes led.
10/15 Szervizmérnök úr válasza:
Ez olyan, mint amikor TV-ről is szokták kérdezni (ügyfelek is), hogy meddig mehet, kell-e pihentetni, vagy ilyesmi.
Ez azért butaság, mert mondjuk 20 perc alatt beáll a hőegyensúly, utána már nem melegszik tovább, azaz mindegy, meddig működik.
Folyamatos üzemre van tervezve.
Meg egyébként is, hol szokták írni az éjjeli lámpák kezelési utasításában, hogy hány óránként kell neki pihenni?
Azt esetleg, hogy ne takard le semmivel, ami a szellőzését lerontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!