Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az éjjel berregő hangra...

Az éjjel berregő hangra lettem figyelmes, majd egy fénygömbre, ami leverte a biztosítékot, de mást nem csinált, mi lehetett az?

Figyelt kérdés
Az éjszaka arra ébredtem, hogy valami zúgó-berregő hangot ad, (kb. 4-5 másodpercig), majd a folyosó felől egy erős felvillanást láttam 1-2 másodpercig. De ahonnan láttam ezt, ott nincs se konnektor, se kapcsoló, se semmi. A világítás biztosítékát verte le, de visszakapcsolva égtek a lámpák. Mi lehetett ez?
2020. aug. 29. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Zárlatos szentjánosbogár.
2020. aug. 29. 11:59
 2/13 anonim válasza:
9%
Szellem vagy űrlény :D.
2020. aug. 29. 12:04
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Rosszat álmodtál, előfordul az ilyesmi.
2020. aug. 29. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
gömbvillám
2020. aug. 29. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Két lehetőség van:

1) a kérdés kitaláció

2) ezotéria témakör

+1: a kérdező troll

2020. aug. 29. 12:14
 6/13 A kérdező kommentje:

#3: Ha álmodom, akkor az nem veri le a biztosítékot.

#5: Ezek közül egyik sem. Nem hiszek az ezoterikus dolgokban, mindennek van racionális magyarázata, csak lehet, hogy nem ismerjük.

#4: Gömbvillám lehet. Köszönöm.

2020. aug. 29. 12:17
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Maga a biztositék is vacakolhatott esetleg, de mégis inkább én is a gömbvillámra tippelek. Volt vihar a környéken aznap?
2020. aug. 30. 09:02
 8/13 A kérdező kommentje:
#7: Nem volt vihar, de a biztosíték a földszinten van kint, ez meg az emeleten történt, elég távol a biztosítéktáblától.
2020. aug. 31. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Gömbvillám vihar nélkül is jöhet. Nekünk is egyszer egyik szoba mennyezetét, meg a polcokat végig leégette, viharnak híre-hamva sem volt, csak egy villanást láttunk.

Egyébként miért is került át a kérdés az ezotéria kategóriába?

2020. aug. 31. 16:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, akkor csak az lehetett...

Hú, nekem egyik legnagyobb parám, hogy egyszer bejön a házba egy ilyen!

Szerencséd, hogy nem ment a közeledbe. De állítólag rendkívül ritka jelenség, szóval nem kell félni, hogy rendszeresen megjelenik majd.

2020. aug. 31. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!