Mindenki fél a sötétben? Miért olyan titokzatos az éjszaka és éjfél?
Tagadhatalan tény hogy mindenki fél a sötétben ugyanis ki nem félt volna életében.És ki az aki válallná hogy éjfélkor/este kimegy egyedul erdobe,netán temetobe?
Bevallom én is félek a sotétben De valyon miért is olyan titokzatos ez? Évezredek óta kijonnek a Pokol démonai?
Gonosz uralkodik este vagy csak mítoszok ,mondák és félelem okozza ezt?
Nem félek. Régen volt bennem egy kis foseczki,de már a faszom kivolt,úgyhogy fogtam magam és lemásztam egy ilyen patakba,ahol be lehet menni egy ilyen tág csatorna cuccba. Úgy képzeld el,hogy középen folyik egty kis víz, és te a csatona jobb, vagy bal oldalán tudsz közlekedni. Nos fogtam magam és "leszarom" módon elindultam befelé, ahogy lépkedtem egyre sötétebb lett de nem álltam meg. Mire a végére értem egyedül voltam a vak sötétben. Tapogatóztam, kicsit majd körbenéztem a telefonom segítségével. Elértem a végére. ((100-150m)) egy kanyarban végződött szóval már a kijáratot sem láttam. Na azóta bemegyek akárhova ahol sötét van.
Mostmár a csatornában is max annyitól félek hogy patkány szarba lépek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!