Irigylem nagyon a halottakat?
Figyelt kérdés
Annyira jó nekik, hogy nem kell tovább élniük, nagyon irigylem őket! Nem fáj nekik semmi többé, nem érik őket csalódások, fájdalmak, betegségek, nincs több megaláztatás. Lennék én is szívesen halott!2020. aug. 18. 22:09
2/7 anonim válasza:
Érthető. Viszont gondolj bele hogy nekik tudatuk sincs tehát nem gondolkodnak, nem látnak, nem éreznek. És hiába nincs nekik többé rossz, de jó sincs többé. Nem szerezhetnek többé élményeket, nem nevethetnek, nem éreznek szeretetet stb. Kétoldalú a dolog. Az élet pedig ilyen: mindenkinek az élete tele van rossz dologgal és ez normális, de nem szabad emiatt keseregni hanem tenni kell ellene és a jó dolgokra kell koncentrálni és azoknak értelmet adni, ahelyett hogy hagyjuk hogy a rossz dolgok elvegyék a lehetőségeket ezektől a pozitív dolgoktól.
4/7 anonim válasza:
Te beteg vagy de nagyon! Menj el orvoshoz
5/7 anonim válasza:
Teljesen megértelek, mintha én írtam volna ki a kérdést! Hiába vannak jó dolgok, de amikor a rossz dolgok, félelmek, kilátástalanság, reménytelenség, betegségek és más rossz dolgok eluralják és tönkre teszik valakinek az életét, akkor már van az a pont, hogy elszakad a cérna, és az ember már az öntudatlan állapotot is megváltásnak tartaná.
Egyébként ha ezoterikusan nézzük, mert itt lett kiírva a kérdés, egyáltalán nem biztos, hogy öntudatlanság van a halál után.
6/7 anonim válasza:
Ezt honnan veszed?? Ahogy téged elnézlek, még minimum 300 évig szívni fogsz mire sikerül letenned ezt a sok függőséget.
7/7 anonim válasza:
#6 Milyen függőségei vannak a kérdezőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!